Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik ez? 16 éves koromban tetszettek a velem egykorúak de persze idősebb csajok is. Most 30 vagyok nyilván az én korosztályom is tetszik de még mindig változatlanul bejönnek a 15-16 éves csajok.
Nálam ugyanez a helyzet sőt csak jobban felerősödött
30/F
Ez biológia. Ösztönök. Ahogy az is, hogy a 16 éves nem rólad fantáziál, hanem egy 10-essel fiatalabb izmos, jóképű kanról.
Valamikor ezen múlott a fajfenntartás. Te már vén fingnak számítottál párezer évvel ez előtt, ha még egyáltalán életben maradtál. Egy 40 éves ember már matuzsálem volt, ahogy egy 40-es nő is, hiába volt még termékeny a méhe.
A férfiaknak ez az ösztöne van, amit a nők nem értenek meg, a nőknek meg az, ahogy képesek egy férfiért versenyezni és akár kvázi poligámiában élni, ha és amennyiben az a férfi kiemelkedik a többi közül. A híres zenészek, sportolók feleségei, akik évtizedeken át kitartanak mellettük, nem azért teszik, mert annyira hűséges a sztár, hanem mert elfogadják, hogy ugyan minden hétvégén kúrogatja a nőket, de hozzá megy haza.
Az, hogy egy nő több férfival dugjon, akik ezt elfogadják, elképzelhetetlen, mert képtelenek kötődni egy ilyen nőhöz. A nő viszont képes a kötődésre fordított esetben.
Rendszeresen 20-on evesnek neznek es a 16-18 eves csajok maguktol kezdemenyeznek a szorakozohelyeken. Innen gyakorirol is varrtam mar le parat. Ugyhogy szerencsere konnyu dolgom van.
Nem erdekel a vergodesed, hogy mi a velemenyed errol. Valakinek bejon a korkulonbseg, masnak nem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!