Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha vonzanak a idősebb, apa figura férfiak?
Figyelt kérdés
A saját rokonaim természetesen nem.júl. 8. 18:37
2/22 VadApuci válasza:
amíg magadnak, és másnak nem ártasz vele, addig dehogy baj ;)
3/22 anonim válasza:
Csak annak baj aki maradi, konzervatív, irigy.
4/22 anonim válasza:
Baj mert egy ilyen lány nagyon csábító tud lenni !
6/22 anonim válasza:
Nem baj. Néha én is gondolok arra, hogy egy idősebb pasival vagyok. Nem gáz
7/22 anonim válasza:
Abszolút nem baj. A baj sokkal inkább az a fajta irígy és kontrollmániás nő, aki még ezt is megpróbálná megtiltani, vagy lejáratni, leszólni. Mindenkinek joga van hogy azzal legyen akihez vonzódik, és azért sok itteni felnőtt párkapcsolatos feminista nő hiába próbálja ezt meg valami bűnös, beteges dolognak beállítani, évezredeken át megvolt rá a példa, ahogy manapság is bőven van még. Ugyanez igaz a házias nőkre, akiket ha tehetnék szintén tűzzel vassal írtanának. De ha normális, őszinte emberekre hallgatsz, ők azt fogják mondani hogy ez az egy életed van, merj boldog lenni, és kiteljesedni azzal és úgy, akivel csak szeretnél.
10/22 anonim válasza:
Nem gáz, nyitott vagyok ilyen lányokra. Írj bátran!
47/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!