Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok olyan (idősebb) nő(k)höz, akiktől gyerekkoromban a személyiségükből fakadóan tartottam?
Saccperkb ez szerintem úgy történik, hogy egész gyerekorban fejlődik alakul a személyiség, szexualítás, érzelmek, félelmek. És ebből a sok benyomásból szexuális vonzalmak is lesznek. És mivel téged ez vett körül, ezt tapasztaltad, ezért neked részben ezekből álltak össze a szexuális vonzalmaid.
Ehhez már tényleg egy szakember tapasztalata kéne, de szerintem nem járok messze a jó megoldástól.
1: Szerintem ez erős túlzás. Nem voltam traumatizálva.
2: Köszi, ez egy jó kiindulási pont lehet.
Egyébként még ami eszembe jutott, hogy sokszor az ilyen emberekkel még jobban szót tudok érteni. Jobban élvezem a beszélgetést velük, ha megtörik a jég és én mivel nem vagyok ilyen típusú ember, valahogy jobban el tudok mozdulni egy ilyen irányba, persze sokkal kevésbé, mint a másik fél, de mégis. Lehet azért is van ez, mert érzem, hogy belőlem is többet tudnak kihozni. De persze, hogy ez ok, vagy okozat az már jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!