Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzódok olyan (idősebb)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódok olyan (idősebb) nő(k)höz, akiktől gyerekkoromban a személyiségükből fakadóan tartottam?

Figyelt kérdés
Mindig is különösen izgattak az érettebb nők (40-60 között kb.) Van egy idősebb nő, akit sok év után láttam újra és azóta is gyakran eszembe jut. Nagyon vonzó számomra külsőleg is, de külön izgat a -sokak számára- nem túl szimpatikus nagypofájú, karakán, hangos, ami a szívén az a száján stílusa. Emlékszem gyerekkoromban azért inkább (ha mondjuk nem is féltem, de azért) tartottam tőle. Persze semmi negatív személyes tapasztalat nincs vele, alapvetően velem mindig normális volt. Más esetben is feltűnt már korábban, hogy többször izgatnak az ilyen típusú nők. Kíváncsi lennék, hogy ez miért lehet. Más is tapasztalt ilyet esetleg?

júl. 12. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Trauma
júl. 12. 19:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Saccperkb ez szerintem úgy történik, hogy egész gyerekorban fejlődik alakul a személyiség, szexualítás, érzelmek, félelmek. És ebből a sok benyomásból szexuális vonzalmak is lesznek. És mivel téged ez vett körül, ezt tapasztaltad, ezért neked részben ezekből álltak össze a szexuális vonzalmaid.

Ehhez már tényleg egy szakember tapasztalata kéne, de szerintem nem járok messze a jó megoldástól.

júl. 12. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:

1: Szerintem ez erős túlzás. Nem voltam traumatizálva.

2: Köszi, ez egy jó kiindulási pont lehet.

Egyébként még ami eszembe jutott, hogy sokszor az ilyen emberekkel még jobban szót tudok érteni. Jobban élvezem a beszélgetést velük, ha megtörik a jég és én mivel nem vagyok ilyen típusú ember, valahogy jobban el tudok mozdulni egy ilyen irányba, persze sokkal kevésbé, mint a másik fél, de mégis. Lehet azért is van ez, mert érzem, hogy belőlem is többet tudnak kihozni. De persze, hogy ez ok, vagy okozat az már jó kérdés.

júl. 12. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!