Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy tág a puncija?

Figyelt kérdés
júl. 21. 13:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Basszus, nekem pont jó lenne, cseréljünk!
júl. 21. 14:01
 22/30 A kérdező kommentje:

22.

Mit cselejunk?

júl. 21. 14:11
 23/30 anonim ***** válasza:
38%
Azt ne mondd neki, hogy tág.Esetleg az mondd, hogy te hallottál erről, hogy a puncival lehet közben rászorítani a farokra, neki lenne-e kedve hozzá?Kicsit gyakorolni is kell, beleférne ez neki?Szeretnéd kipróbálni milyen érzés, mikor néha rászorít szex közben.Tehát mintha pluszban masszírozná.
júl. 21. 14:17
 24/30 Laylah ***** válasza:
52%
21. nem, nem gondoltam, illetve nem vagyok tizenéves csirke, hogy ne ismerjem fel, ha gondja van velem a másiknak ilyen téren. Senki másnak nem volt problémája az élvezéssel, nem kellett órákig töfködnie, mást dugdosni belém, ahogy a kérdezőnek javasolják, egyszóval nem, semmi gondja nem volt velem senkinek és nekem sem velük, még a 13 centissel sem. Exeménél kisebb méret is kellemesen kitölt és érzett mindenki mindent, én is. Az illető exem kézimunkánál is azt kérte, hogy szorítsam, konkrétan én éreztem magam rosszul, hogy mennyire szorítom és nem létezik, hogy nem fáj neki. De biztos én vagyok a tág.
júl. 21. 14:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiverésnésnél is szorítani kell akkor nem a punci a tág hanem egy recskafüggővel van dolgunk. :D
júl. 21. 14:42
 26/30 anonim ***** válasza:
Gyenge az izomzata. Intim torna. Ennyi. Nincs olyan, hogy tág vagy szűk. Hülye fszok találják ezt ki.
júl. 21. 14:45
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan, hogy tág és szűk. Alap biológiai.
júl. 21. 14:48
 28/30 anonim ***** válasza:

23

Nőt.

júl. 21. 14:50
 29/30 anonim ***** válasza:
45%
Lehetséges csak nagyon kíván barátnőd és nagyon benedvesedik, meg kitágul. Nekem egy lány sem volt tág, mert elég vastag a farkam, szóval nekem ezzel sosem volt bajom. Análba is ezért nem akartam sosem, nekem a punci tökéletesen megfelel.
júl. 21. 14:52
 30/30 anonim ***** válasza:
38%
nem ezt a kegel gyakorlatokat kéne csinálnia? neki is jobb lenne... azonnal elélvezne hüvelyileg, ha tudná hogyan szoríthat rá, hogyan nyomhatja oda a G pontját. nagyon stimulálóvá lehet tenni, ha edzi a nő a hüvelyi izmait. nameg neked is... kb leharapja egy erős punci a farkadat.
júl. 28. 00:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!