Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy tág a puncija?
Figyelt kérdés
júl. 21. 13:06
11/30 A kérdező kommentje:
11..
Gondoltam előtte bele teszek egy anál plugot egy fél órára addig meg dugom punciba
júl. 21. 13:31
12/30 anonim válasza:
#9 Ne a férfi legyen már a hibás, ha egy nőnek tág a puncija. Ha egy faskos pénisz tágnak érez akkor az vagy.
13/30 Laylah válasza:
13. nyilván. 13 másik, normál és kis méretűnek egyaránt rendben voltam, az nem számít. XD
14/30 anonim válasza:
"Arra gondoltam ha seggbe d...ám talán szűkebb lenne"
Ő meg lehet, hogy arra gondol, hogy seggbe du..na téged egy felcsatolható pénisszel, hogy legyen prosztata orgazmusod.
Mióta vagytok együtt?
15/30 anonim válasza:
Az is szűkíti a puncit ha plug van a popsiban.
16/30 anonim válasza:
Szerintem ezt sehogy ne mondd neki inkább, mert nem igazán tud rajta változtatni, ezekben a tornákban nem hiszek annyira, hogy tudna JELENTŐSEN módosítani ott a dolgokon. Próbáljatok ki több fajta pózt, illetve nem lehet, h csak az a gond, h nagyon nedves?
17/30 A kérdező kommentje:
16.
Azért is dugnám addig .
júl. 21. 13:44
18/30 A kérdező kommentje:
17.
"illetve nem lehet, h csak az a gond, h nagyon nedves?"
Nem, mindíg kell még sikositani
júl. 21. 13:45
19/30 anonim válasza:
17-es vagyok: akkor ha vevő rá, legyen valami a popsiban is, az tényleg szűkíti. :)
20/30 anonim válasza:
#14 Arra nem gondoltál hogy nem szóltak? Én se mondtam még soha nőnek, hogy tág a puncija. Ahogy a nők se mondják meg a pasi szemébe ha kicsi a pénisze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!