Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy tág a puncija?

Figyelt kérdés
júl. 21. 13:06
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

11..

Gondoltam előtte bele teszek egy anál plugot egy fél órára addig meg dugom punciba

júl. 21. 13:31
 12/30 anonim ***** válasza:
15%
#9 Ne a férfi legyen már a hibás, ha egy nőnek tág a puncija. Ha egy faskos pénisz tágnak érez akkor az vagy.
júl. 21. 13:32
 13/30 Laylah ***** válasza:
82%
13. nyilván. 13 másik, normál és kis méretűnek egyaránt rendben voltam, az nem számít. XD
júl. 21. 13:38
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

"Arra gondoltam ha seggbe d...ám talán szűkebb lenne"

Ő meg lehet, hogy arra gondol, hogy seggbe du..na téged egy felcsatolható pénisszel, hogy legyen prosztata orgazmusod.

Mióta vagytok együtt?

júl. 21. 13:39
 15/30 anonim ***** válasza:
Az is szűkíti a puncit ha plug van a popsiban.
júl. 21. 13:42
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt sehogy ne mondd neki inkább, mert nem igazán tud rajta változtatni, ezekben a tornákban nem hiszek annyira, hogy tudna JELENTŐSEN módosítani ott a dolgokon. Próbáljatok ki több fajta pózt, illetve nem lehet, h csak az a gond, h nagyon nedves?
júl. 21. 13:44
 17/30 A kérdező kommentje:

16.

Azért is dugnám addig .

júl. 21. 13:44
 18/30 A kérdező kommentje:

17.

"illetve nem lehet, h csak az a gond, h nagyon nedves?"

Nem, mindíg kell még sikositani

júl. 21. 13:45
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
17-es vagyok: akkor ha vevő rá, legyen valami a popsiban is, az tényleg szűkíti. :)
júl. 21. 13:46
 20/30 anonim ***** válasza:
60%
#14 Arra nem gondoltál hogy nem szóltak? Én se mondtam még soha nőnek, hogy tág a puncija. Ahogy a nők se mondják meg a pasi szemébe ha kicsi a pénisze.
júl. 21. 13:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!