Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha kapcsolatban vagytok, nektek fontos, hogy a párotok legyen az, akitől megkapjátok a szopást? Vagy úgy is rendben van, ha pl. elenged titeket prostihoz, hogy ő elégítse ki ezt az igényeteket?

Figyelt kérdés
Ha mindenképpen a párotoktól kell ez az élmény, akkor miért?

ma 19:44
A kérdező szavazást indított:
Nekem mindegy, hogy ki szop le, csak az érzet miatt igénylem. Tudnék létezni egy olyan kapcsolatban, ahol "kimenőt" kapok erre a célra.
A páromtól szeretném.
Én nem igénylem a szopást, kikérem magamnak.
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Hát én prosti szájába nem adom az ékszerem, az egyszer fix. ☝️

Ki tudja miféle fertőzést lehet azoktól elkapni.

Undorítóak.

ma 19:49
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy engedne el.
ma 19:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Van aki igen, ha ő nagyon nem szeretne valamit.
ma 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Engem biztos nem engedne.
ma 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alap elvárás a szopás, el nem tudom képzelni, hogy a barátnőm ne csinálja. Milyen lenne már, hogy legyen barátnőm, de akkor is prostihoz kelljen járjak, hogy kiélhessem ezt a vágyam… Nem csinálja a legjobban a barátnőm, nem mondom, hogy nem lenne jó valaki aki jobban csinálja, de abszolút kitudok elégülni vele is, és nem csalnám meg.
ma 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább lemondanék róla, ha a barátnőm nem szeretné, de biztos nem mennék más nőhöz szopatni!

Akár prosti, akár nem.

Egyébként volt már rá példa korábbi kapcsolatomban, hogy nem volt szopás egyáltalán, de nem is hiányzott egyébként.

A kapcsolat annál inkább hiányzik.

39/F

ma 20:08
 7/11 Fragments of Fantasy ***** válasza:
52%

" Vagy úgy is rendben van, ha pl. elenged titeket prostihoz"

Én ezen a ponton szakítanék vele.

ma 20:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak a páromtól, vagy inkább nem kell.

Én érzelmes férfi vagyok, nem szeretem az érzelem mentes szexet.

Csak üresség marad utánna!

Nekem kell az érzelem. Ha a párom valamilyen érthető okból elutasítja a szopást, akkor elfogadom és elvagyok nélküle.

36/F

ma 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Prostihoz, WTF??? Nem lesz olyan a párom akivel szexuálisan különbözünk. Nem azért vagyok valakivel, hogy utána k.rvázni kelljen járnom.
ma 20:56
 10/11 Eric Griffin ***** válasza:
100%

#1 az ékszered nem is kell a szájába raknod, csak a farkad. Másfelől szerintem a kp-nak jobban örülnek, mint az ékszernek.

(Ki hívja a farkát ékszernek...)

ma 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!