Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha kapcsolatban vagytok, nektek fontos, hogy a párotok legyen az, akitől megkapjátok a szopást? Vagy úgy is rendben van, ha pl. elenged titeket prostihoz, hogy ő elégítse ki ezt az igényeteket?

Figyelt kérdés
Ha mindenképpen a párotoktól kell ez az élmény, akkor miért?

tegnapelőtt 19:44
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A három őszinte szavazót nagyra becsülöm. :D
tegnapelőtt 22:18
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Jó barom egy kérdés...
tegnapelőtt 23:32
 13/26 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a barom válaszok rá.
tegnapelőtt 23:43
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
A tizensok legalább annyira őszinte.
tegnap 00:04
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Ha elmegyek, akkor se prostihoz. De mindegy is kihez/hova, mert ilyen nőhöz vissza nem megyek!

Szóval ja, igen fontos.

tegnap 00:42
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Én is ezt nem értem. Miért mennék vissza?
tegnap 05:22
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A páromtól szeretném kapni, bár ritkán igénylem, hogy leszopjon. Néha kedvet kapok és megkérem, de inkább én szeretem őt kényeztetni. 39f
tegnap 06:22
 18/26 A kérdező kommentje:
#14 Sajnos vagy nem sajnos, de tapasztalatból tudom, hogy az ilyen "én nyitnám ki neki az ajtót" típusú önérzeteskedő emberek pont azok, akik szexualitás szempontjából halott kapcsolatban esdekelnek, hogy el ne hagyja őket a másik. Persze, fel lehet tenni a kérdést, hogy miért maradna bárki is ilyen kapcsolatban, de ide úgysem fognak azok a férfiak írni, akik ténylegesen maradnak (spoiler: szép számmal vannak), mert tudják, hogy ez nem egy szépen hangzó élethelyzet, és nyilván nekik ugranának azok, akik még nem álltak hasonló dilemma előtt, így könnyen okoskodnak.
tegnap 18:55
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
hogy az istenbe lenne rendben máshoz menni? nem kell olyan nő aki nem szeret viszont. vagy ha egy sok éves házasságban nem kívánjuk egymást? hiszek a szakemberhez menésben, a fétisekben is, a prostizásban nem.
tegnap 19:57
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
7es tökéletes válasz. Ott lenne vége a bizalomnak. Tudnám, h őneki már nem vagyok fontos. Másképp ilyet nem mondana, nem akarna.
tegnap 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!