Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendben lehet a férfiaknak, ha kapcsolatban a szex számomra főleg szeretetnyelv?
Figyelt kérdés
Persze jó, ha van orgazmus, és ha tényleg soha nem lenne, az a megelégedettségem rovására tudna menni, de számomra nem a szex legfontosabb része. Ha valakivel odáig jutok, kapcsolódni szeretnék vele, be szeretném fogadni magamba, hogy megvalósuljon egyfajta eggyéválás, mutatni akarom neki ezáltal is, hogy elfogadom őt teljes mértékben, rá merem bízni és oda is akarom adni neki magam. Ha én kényeztetem egyoldalúan (persze ha mégis szeretné viszonozni valamikor, az jólesik), azt is úgy veheti, hogy szeretném megmutatni, milyen fontos nekem az ő élveze és öröme, és hogy szeretek a testén mindent, az is ő.máj. 9. 04:57
A kérdező szavazást indított:
Hasonlóan élem meg ezeket a dolgokat férfiként, összeillenék ilyen nővel
Nem pontosan ugyanez a beállítódásom, de el tudnék egy ilyen nőt fogadni magam mellé, szeretve érezném mellette magam és hálás lennék az odaadásáért
Ilyen nőtől nem szeretnék semmit, azt szeretem, ha a partnerem vadabban, állatiasabban, ösztönös szexuális vágytól, esetleg perverzebben áll a szexhez
Bármi egyéb (kifejtésnek örülnék)
20 szavazat
1/16 anonim válasza:
Igen,a lényeg hogy legyen orgazmusom, rendszeresen.
2/16 anonim válasza:
Nagyon tetszik, ha ez a nő hozzáállása. Nekem fontos, hogy élvezze, öröme legyen ebben.
Örömmel vennék ilyen kapcsolatot.
5/16 anonim válasza:
Nem értem mi ez a túl misztikálás? Az általad leírt dolgokat nem lehet úgy megélni, hogy közben, perverz is vagy? 🤔🤔🤔
6/16 anonim válasza:
Én el tudnám képzelni a 2-es pont szerint, de a pasik másképp vannak bedrótozva, nehezen tudom elképzelni hogy egy pasinak ne legyen orgazmusa, akár csak spontán egy ilyen lánytól. Ráadásul ha ilyen lánnyal jönnék össze, az még inkább arra ösztönözne hogy eljuttassam a menyországba. :)
7/16 anonim válasza:
Igen, ez így a normális, de egyetértek azzal hogy több féle képpen is ki lehet fejezni úgy hogy még mindig a szeretet nyelve maradjon. Ha bele gondolsz, minél extrémebben teszed, annál mélyebb bizalomra van szükség.
8/16 anonim válasza:
Odáig oké, hogy a szex számodra a nyelv...🤣🤣
9/16 anonim válasza:
Ez, szerintem teljesen normális, mint pasi, én is hasonlóan gondolkozok, gyakran volt, hogy ha volt párom, partnerem, csak benne maradtam, és úgy aludtunk el, és mindig szerettem magam közel érezni hozzá.
10/16 anonim válasza:
Ha neked ez a szeretetnyelved, mármint az érintések ott van a top2 szeretetnyelveid között (talán neked is pont az 1.), akkor ez teljesen normális. Én férfiként hasonlóan érzek, csak ez nem feltétlenül szexuális aktust jelent, bár gyakorlatilag annak előjátékaként is felfogható, de szextől függetlenül is igénylem meg izgató. Tehát arról van szó, hogy nagyon igénylem azt, hogy hosszú időt azzal töltsek, hogy a nőt kényeztessem, masszírozzam, csókolgassam, belélegezzem (ha szaglászom az csúnyán hangzik :D) kb. tetőtől talpig, és ne csak ilyen 5-10 percekre gondolj. Tehát szinte minden procikájára gondolok ilyenkor (na jó, kivétel a segglyuk meg a hónalj). Ezek a gondolatok akkor is hiányoznak, ha nem vagyok kanos. Alapból nem értem, hogy akik párban élnek, tehát kapcsolat, élettárs, házasság, ott alapból hogy jön képbe az, hogy a nő elmenjen masszőrhöz, mikor alapvetően ezt a partnere is megtehetné ösztönösen. Ezek szerint nem mindenkinek fontos ez, hogy sok időt fordítson a partnere testére, csak minél előbb kielégülhessen szex által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!