Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendben lehet a férfiaknak, ha kapcsolatban a szex számomra főleg szeretetnyelv?
Na, a válaszok nagyrészéből tükröződik itt is, hogy a pasik többségének a lényeg a saját élvezete, mennyire örülnének, ha nem kéne csinálniuk semmit, csak az ő fa$zuk körül forogjon minden...
🙄
5-ösre és 7-esre reagálva: nem tudom, hogy én személy szerint mennyire számítok perverznek, van bennem érdeklődés néhány kevésbé általánosnak számító dolog felé, de mondjuk a kőkemény BDSM, ami az abszolút alá-fölérendelt dinamikáról, egymás alázásáról, esetleg fájdalomokozásról szól, akkor sem lesz nekem való, ha megfeszülök. Ha a partnerem ilyen elvárásokat támasztana felém, lehet, hogy egy darabig benne lennék, hogy a kedvére tegyek, de hogy hosszútávon milyen hatással lenne rám önmagam "megerőszakolása" (mert van, amit nem tudnék másképp megélni), azt nem tudom.
Egyébként nincs ellenemre, hogy a párom örömet szerezzen nekem, sőt. Lehet, hogy félreérthető voltam. A lényeg, hogy nem fogom verni az asztalt, hogy mindig 50-50-ben legyünk, ha egymás valamilyen módon való kielégítéséről van szó, mert a közelségét már önmagában is szeretem, élvezem, és jó érzés adni neki. A szex nekem nem csak szex, az érzelmi aspektusa valamivel fontosabb a számomra, mint a testi. Kicsit ömlengősen fogalmaztam, de nagyjából erről van szó, biztos van, akinek a szemében ez szolgalelkűség.
Nagyon tetszik, amiket írtál. Szívesen megismerkednék veled.
Azt gondolom, a boldogság az, amikor a másik a gyönyör csúcsán elélvez. S ezt te érted. Nem elszámolósan, de viszonoznám. Mert ezt élvezem.
Nem fogok rád írni, de válaszolok, ha te megteszed. Örömmel veszem.
Köszönöm!
Szia!
Végre valaki aki hasonlóan gondolkodik.
Nem mondom hogy nem fontos a saját kielégülésem, de az amit a partneremnek okozhatok, adhatok..számomra kifejezi azt,hogyan érzek iránta.
Szeretem cirógatni a társamat és megadni azt amire vágyik. A szex számomra is egyfajta kivetülés,egy egybeolvadás amelynél nálam a fő szempont a forró érintések,szenvedélyes és túlfűtött szeretkezés és szex.
Bár nálam belefér a BDSM,az alárendeltség.
Sokan ezt félre értik és valóban szolgalelkűnek ítélnek,de ez nem erről szól..hanem arról hogy az egész lényetek valami más rezgésszinten legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!