Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megtegyem vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy sem?

Figyelt kérdés

Nyilván akárhogy döntök saját kutfőből teszem majd...

Szóval a férjemmel nulla a szex már kb egy éve, picit több. A városban ahol lakunk most épp egy tőlünk nem messze lévő házat újítanak fel és a főnök egy 45 éves pasi, akit régről ismerek, hát megkérdezte, hogy nem hívom -e holnap meg egy kávéra, mert holnap is dolgoznak. A férjem lensentojik, ez a pasi meg hú,hát nekem amúgyis bejönnek az ilyen szakmát végző emberek. Szóval ő nagyon akarja és már én is egyre jobban. Több mint egy éve nem volt szex az életembe. A férjem hétvégén lemegy a szüleihez, de nélkülem, mert engem anyós nem csíp, nekem meg nincs kedvem jópofàt vágni. És itt lenne az adandó alkalom. Csak közben kicsit bűntudatom is van. De vágyom is ra. Ti megtennétek?

2024. júl. 19. 08:16
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

Már eldöntötted, hogy megteszed. Egészségedre! De akkor mi a kérdés??

22L

2024. júl. 19. 09:45
 22/50 anonim ***** válasza:

"Nyilván akárhogy döntök saját kutfőből teszem majd..."

Mi a kérdés?

Ez tipikusan a mit tennék én a te helyedben dolog!

Semmit, mivel nem vagyok a te helyedben...

2024. júl. 19. 10:01
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Én 20ev vagyok férjnél és nagyon jó a házasságunk, a szex is nagyon változatos így nyilván én nem tenném meg.

De én imádom a szexet és nem bírnám 1evig nélküle. Ha vágysz rá, tedd meg. Utána könnyebb lesz dönteni hogyan tovább. Szerintem a férjed már rég felrekefél.

2024. júl. 19. 10:06
 24/50 Nincstovább ***** válasza:
87%

Nekem egyszer egy kedves barátom azt mondta, hogy ha egy kapcsolatban csak az egyik fél szereti a másikat, viszonzatlanul, az is valamilyen szinten bántalmazás. Hogy mennyire van igaza, nem az a lényeg, hanem az elgondolás a fontos. Benne vagy egy házasságban, ahol nem kapsz több, mint egy éve figyelmet a férjedtől. Nincs kötöttség köztetek, nincs hitel és ahogy elnézem már szerelem vagy tisztelet sem. Félre ne érts nem ítélkezek, mert tudom milyen érzés, ha valakit szeretsz az meg átnéz rajtad. Jártam ebben a cipőben és olykor egyre inkább sajnálom, hogy kihagytam azokat a lehetőségeket. Mert arra gondoltam "Jaj, szegénynek mennyire fájna, ha megtudná...", csak hogy "jaj szegény" le sem szarja, hogy neked mi az igényed. Én úgy gondolom, amint az egyik fél nem nézi a másik igényeit, úgy megszűnik, a jóban-rosszban holtodiglan. Menj és élvezd az életet, aztán hátha ez a pasi majd ad neked annyi önbizalmat, hogy elválj :)

Én szurkolok neked :D

2024. júl. 19. 10:25
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

A bűntudatot simán lődd ki. A férjed nem törekszik arra, hogy köztetek harmonikus szexuális élet legyen, megérdemli hogy megcsald. Ha esetleg kiderülésének válás lesz az eredménye, akkor is az csak neki és neked fájhat (érzelmileg, anyagilag...), így hogy nincs gyermeketek.

Ha azonban nem akarod, hogy válás legyen a vége, akkor a lebukás kockázatait érdemes lenne minimalizálni.

Otthonodban fogadni lebukás szempontjából nagy kockázat:

- valamelyik szomszéd elmondja férjednek, hogy a pasas órákat volt nálad;

- sokkal több férfi figyeli meg technikai eszközökkel nőjét (pl. okostelefonra telepített szoftverrel), otthonát (rejtett kamerák, mikrofonok), mint ahogy azt nők gondolnák...

2024. júl. 19. 10:27
 26/50 anonim ***** válasza:
91%
Majd írd meg azért végül megtetted-e. 😄
2024. júl. 19. 10:30
 27/50 anonim ***** válasza:

"valamelyik szomszéd elmondja férjednek, hogy a pasas órákat volt nálad"

Lehet elég lesz neki 3 perc is🤣🤣🤣

2024. júl. 19. 10:46
 28/50 anonim ***** válasza:
Na, de volt akció? 😂 Már őszintén kíváncsiak vagyunk 😁
2024. júl. 19. 11:00
 29/50 anonim ***** válasza:
70%

Holnap! Értelmezz...

2024. júl. 19. 11:16
 30/50 A kérdező kommentje:
26! Nemrég lakunk itt , nem is ismerjük a szomszédokat, meg ők sem minket.
2024. júl. 19. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!