Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megtegyem vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy sem?

Figyelt kérdés

Nyilván akárhogy döntök saját kutfőből teszem majd...

Szóval a férjemmel nulla a szex már kb egy éve, picit több. A városban ahol lakunk most épp egy tőlünk nem messze lévő házat újítanak fel és a főnök egy 45 éves pasi, akit régről ismerek, hát megkérdezte, hogy nem hívom -e holnap meg egy kávéra, mert holnap is dolgoznak. A férjem lensentojik, ez a pasi meg hú,hát nekem amúgyis bejönnek az ilyen szakmát végző emberek. Szóval ő nagyon akarja és már én is egyre jobban. Több mint egy éve nem volt szex az életembe. A férjem hétvégén lemegy a szüleihez, de nélkülem, mert engem anyós nem csíp, nekem meg nincs kedvem jópofàt vágni. És itt lenne az adandó alkalom. Csak közben kicsit bűntudatom is van. De vágyom is ra. Ti megtennétek?

2024. júl. 19. 08:16
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
52%

Nem tenném meg. Te csak ürítésre jó lennél és amúgy is előbb elválnék, ha a férjem nem akarna beszélni velem a problémáról. Utána keresnék mást.

Szóval előbb beszélj a férjeddel, ha nem, válj éles kezd új életet. Bár ugye félrekrni egyszerűbb, mint a házasságot megjavítani.

2024. júl. 19. 08:20
 2/50 A kérdező kommentje:
Ezerszer beszéltünk mar. És ha üríteni akar is a pasi hát hadd csinálja, nekem is szex kell csak, nem szerelem!
2024. júl. 19. 08:23
 3/50 anonim ***** válasza:
73%
Megtenném. Elválni úgyse fogtok, 'merotta hitel meg ez így jó a gyerekeknek', akkor legalább keress egy kis élvezetet. Tisztelet már úgysincs ebben a kapcsolatban, nem ez az egy kaland fogja tönkretenni.
2024. júl. 19. 08:23
 4/50 A kérdező kommentje:
3! Nincs hitel, se gyerek, jól élünk, a ferjemnek egy kisebb cége van.
2024. júl. 19. 08:24
 5/50 A kérdező kommentje:
4! Én nem szidtalak és egyre jobban érzem, hogy de , baromira jót fogok dugni és még talán vasárnap is,nem csak holnap 🙂🙂!
2024. júl. 19. 08:25
 6/50 anonim ***** válasza:
57%

Attól mert te nem szidtál, attól még az vagy.

Amúgy egyre jobban úgy érzem, hogy K.A.M.U. az egész

2024. júl. 19. 08:32
 7/50 anonim ***** válasza:
76%
Perszz, hogy tedd meg. Miért élnél apácaként, csak mert a férj már lusta dugni? Lehet, ő is rendszeresen félremegy.
2024. júl. 19. 08:34
 8/50 anonim ***** válasza:
21%
Érzelem nélkül a szex r1bancság. Ha én pasi létemre 12 éve bírom megcsalás nélkül, akkor te is intézd magadnak!
2024. júl. 19. 08:39
 9/50 A kérdező kommentje:
Érezd úgy akkor.
2024. júl. 19. 08:39
 10/50 A kérdező kommentje:

Mert a vonzódás, ha hozzámér és beleremegek olyan jól esik az nem érzelem?

Amúgy 8-as! HOLNAP! Nem megy értelmezni?

2024. júl. 19. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!