Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megtegyem vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy sem?

Figyelt kérdés

Nyilván akárhogy döntök saját kutfőből teszem majd...

Szóval a férjemmel nulla a szex már kb egy éve, picit több. A városban ahol lakunk most épp egy tőlünk nem messze lévő házat újítanak fel és a főnök egy 45 éves pasi, akit régről ismerek, hát megkérdezte, hogy nem hívom -e holnap meg egy kávéra, mert holnap is dolgoznak. A férjem lensentojik, ez a pasi meg hú,hát nekem amúgyis bejönnek az ilyen szakmát végző emberek. Szóval ő nagyon akarja és már én is egyre jobban. Több mint egy éve nem volt szex az életembe. A férjem hétvégén lemegy a szüleihez, de nélkülem, mert engem anyós nem csíp, nekem meg nincs kedvem jópofàt vágni. És itt lenne az adandó alkalom. Csak közben kicsit bűntudatom is van. De vágyom is ra. Ti megtennétek?

2024. júl. 19. 08:16
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
10! Szar lehet. Mondjuk ha így folytatjuk, a fene sem marad 12 évig a férjem mellett.
2024. júl. 19. 08:43
 12/50 anonim ***** válasza:
8%

Ilyen erővel az is érzelem ha fázol, mert rád esik az eső.

Szerelem! Hosszan tartó vonzódás (nem 2 napos, mert épp viszket!).

Ez az érzelem. Talán olvastál. Bocs! Talán filmen láttál hasonlót!

2024. júl. 19. 08:46
 13/50 anonim ***** válasza:
84%

Jól van már, mit hisztiztek...

Nem kell ezt itt kérdezgetni, oda kell menni hozzá aztán csinálni. Itt kifogástalan erkölcsű emberek vannak csak. Mindegyik mintha házasságban, kölcsönös odafigyeléssel és tudatos munkálkodással a kapcsolaton még 25 év után is! Náluk fel se merült ilyesmi, mert ők mindent tökéletesen csinálnak. Ezt nem érthetik.

Menj aztán élvezd.

2024. júl. 19. 08:49
 14/50 anonim ***** válasza:
100%
Én megdugnálak kérdező
2024. júl. 19. 08:54
 15/50 anonim ***** válasza:
51%

"és egyre jobban érzem, hogy de , baromira jót fogok dugni"

Főleg ha az álompasid egyperces gyorstüzelő

2024. júl. 19. 08:55
 16/50 anonim ***** válasza:
86%

ma 08:46

"Ilyen erővel az is érzelem ha fázol, mert rád esik az eső."

Az eső fizikai tehát érzékszervvel érezhető, a vonzódás meg lelki! A kettőnek semmi köze egymáshoz!

2024. júl. 19. 08:56
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Ezt felesleges megkérdezni, főleg meg itt.

Nyugodtan szexeljetek ha úgy áll a férjed hozzád.

AZ is lehet hogy ő is a szeretőjéhez megy és azért nincs szex nálatok.

2024. júl. 19. 09:01
 18/50 anonim ***** válasza:
71%

10!Úgy gondolod hogy ez egy ilyen erény, hogy 12 éve így élsz?😂🤣😂 hát rohadtul nem😀

Bárkinek elmondod idotának gondol, max nem mondja a szemedbe😀😀

2024. júl. 19. 09:07
 19/50 xKakashix ***** válasza:
100%
Hajrá, ilyen kapcsolatnak úgy is megcsalás a vége előbb utóbb.
2024. júl. 19. 09:15
 20/50 xKakashix ***** válasza:
100%
#10 Érzelem nélkül a szex az szex... Attól, hogy nem vagy szerelmes valakibe, még lehet szenvedélyesen szexelni és szerelemben is lehet $zar a szex... Emberfüggő az, hogy kivel mennyire jó és nem kapcsolatfüggő.
2024. júl. 19. 09:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!