Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem vagy ne?
Még tavaly nyáron ismertem meg a nőt. Házas, több gyereke van. A házassága romokban. Télig nem is beszéltünk. Aztán elkezdtünk chatelni és pár hét után szexuális tartalmakba is belementünk a neten. Nagy a távolság köztünk, majdnem 300 km.
Hétvégén lesz egy konferenciája, elintézte, hogy engem is vendégül lásson a társaság ott, több napig. Csomó szexet terveztünk már korábban chaten, meg majd szeretői viszonyt.
De ahogy telik az idő, nem érzem ezt helyesnek. Keresztény nő, vallásos, házas, több gyerekkel. Oké, hogy xar a házassága, de a gyerekeit is ismerem személyesen, és bírom őket. A nő segítene, hogy ott találjak munkát, hogy akkor szeretők lehessünk.
Nincsenek érzések részemről, szerintem részéről sem, csak testi vágy. Ér ennyit az egész? Pár dugás...közben pedig egy másik újabb ismeretséggel kezdtem chatelni, akit szintén tavaly nyáron ismertem meg. Múltkor voltam is nála, de ő sem a szomszédban lakik, kb fele olyan messze, mint a másik nő. Nem volt szex, csak együtt aludtunk, mert először találkoztunk az akkori munkaügyi tali óta.
Mindkettő szimpatikus nő, de minden az utóbbi mellett szól. Egyedülálló, csinos, értelmes nő. A házas is csinos, értelmes, de tudjuk a körülményeit.
10 és 11 évvel idősebbek nálam.
33f
Bizony van hogy teszünk nem helyes dolgokat, mégis jót tesz nekünk akár hosszú akár rövid távon.
Volt egy 12 évvel idősebb, házas férfi az életemben akinek a felesége beteges volt, gyerekük ezért nem lehetett, a ferfi nagyon vágyott rá, szex szinte 0 volt.
Lelkiismeret furdalásom volt nagyon amikor eljezdtünk irogatni...beteg a nő, nem tehet róla stb.
Aztán irkaltunk évekig, végül szexeltünk párszor. Eszméletlen jó volt.
Kapcsolatot nem akartunk.
Később elváltak, a nőnek 3 hét múlva lett új panija, meggyógyult, újra dolgozik, főz, takarít, a pasinak azóta vannak nőjei. Mindkettő boldog.
Nem bántam meg, Ennek így kellett lennie.
Az első nő már eldöntötte, hogy kell neki szexre másik férfi is szexre. Ha nem állsz rendelkezésére, akkor majd mást választ.
(Kívülről meg nem elegáns ítélkezned e felett, ezerféle élethelyzet lehet...)
Azt tedd, ami neked kellemes.
A nők szeretik, ha egy férfi nem agyalós, hanem nyílt velük.
Én a helyedben kb. azt mondanám neki, hogy most kellemes lenne vele egy hétvége, de nincsenek hosszabb távú terveim vele. Ez kevésbé sértő, mint ha csak simán lemondod a hétvégét. (Nem szerencsés nőket nagyon megsérteni, mert bosszúállóak tudnak lenni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!