Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megtegyem vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtegyem vagy ne?

Figyelt kérdés

Még tavaly nyáron ismertem meg a nőt. Házas, több gyereke van. A házassága romokban. Télig nem is beszéltünk. Aztán elkezdtünk chatelni és pár hét után szexuális tartalmakba is belementünk a neten. Nagy a távolság köztünk, majdnem 300 km.

Hétvégén lesz egy konferenciája, elintézte, hogy engem is vendégül lásson a társaság ott, több napig. Csomó szexet terveztünk már korábban chaten, meg majd szeretői viszonyt.

De ahogy telik az idő, nem érzem ezt helyesnek. Keresztény nő, vallásos, házas, több gyerekkel. Oké, hogy xar a házassága, de a gyerekeit is ismerem személyesen, és bírom őket. A nő segítene, hogy ott találjak munkát, hogy akkor szeretők lehessünk.

Nincsenek érzések részemről, szerintem részéről sem, csak testi vágy. Ér ennyit az egész? Pár dugás...közben pedig egy másik újabb ismeretséggel kezdtem chatelni, akit szintén tavaly nyáron ismertem meg. Múltkor voltam is nála, de ő sem a szomszédban lakik, kb fele olyan messze, mint a másik nő. Nem volt szex, csak együtt aludtunk, mert először találkoztunk az akkori munkaügyi tali óta.

Mindkettő szimpatikus nő, de minden az utóbbi mellett szól. Egyedülálló, csinos, értelmes nő. A házas is csinos, értelmes, de tudjuk a körülményeit.

10 és 11 évvel idősebbek nálam.

33f

2022. febr. 8. 19:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Az oké, hogy szeretik, ha egy férfi nyílt velük, csak tudod, ha mindig így teszel, megbantod őket és akkor azért lesznek bosszúállók.

Néha terelni kell, füllenteni.

Amúgy a házas pár hete szedi a fogit, hogy koton nélkül lehessen az enyém.

2022. febr. 8. 20:27
 12/20 anonim ***** válasza:
A hízelgő füllentés udvariasabb, mint a nyíltság. A nyíltságnál sértőbb, ha játszmázgatással bántod meg. (Meg nem is férfias.)
2022. febr. 8. 20:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Te mit tennél? Sosem voltam ilyen helyzetben. Nem tepertek utánam a nők, néhány nőm volt csak.
2022. febr. 8. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Amit már írtam a 10-es hozzászólásomban.
2022. febr. 8. 20:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vállald be.

Én belemennek.

2022. febr. 8. 20:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Okey.
2022. febr. 8. 20:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ird meg majd h mi történt
2022. febr. 8. 21:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Rendben. Utálok hazudni bárkinek is.
2022. febr. 8. 21:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen kapcsolatban, ahol éreztem a vonzást, nevezhetjük kémiának. A nő nem volt idősebb, de szerintem ez nem is lényeges. Nagyon jó volt, sok évig tartott. Olyan kapcsolatom is volt, hogy a nő nem igazán volt az esetem, de ő nagyon ragaszkodott hozzám. A szex vele is jó volt, de mégis volt egy bizonyos hiányérzetem.

Én az első nőt választanám, és megbeszélném vele, hogy mivel te jóval fiatalabb vagy, ez a kapcsolat nem örökre szól. Szerintem ezt ő is tudja, és el fogja fogadni.

2022. febr. 8. 21:48
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
De ha csak szexet akar, akkor most nem értem a dilemmádat. Dugd meg, aztán menj haza és meglátod merre tovább. Nincs ebben semmi varázslat.
2022. febr. 9. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!