Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlteng bennem a tesztoszteron vagy ennyire durva 1.5 év szex és intimitás nélkül?
Figyelt kérdés
Nagyjából a cím.
Nőként vagyok full kanos sokszor, és bár szeretem a szabadságot amit a szingliség ad, ez azért most már kezd sok lenni. Ez nem egy szexhirdetés, csupán érdekel, hogy többi nőtársam hogyan viseli/viselte a huzamosabb szingli létet.
júl. 18. 23:50
2/20 A kérdező kommentje:
Akkor kancás
júl. 18. 23:56
3/20 anonim válasza:
Normális, hogy egy idő után durván tombol a vágy. De random palival nem jó megoldani, kapcsolat jobb
4/20 anonim válasza:
Kancás.
Én alkalmi kapcsolatokkal “viseltem el”. Azért nőként nem olyan nehéz partnert találni ehhez…
32N
5/20 A kérdező kommentje:
Nyilván lenne kivel megoldani, de ez az idő pl arra is jó volt, hogy már nem csinálok olyat, hogy valakit áthívok estére
júl. 19. 00:01
6/20 anonim válasza:
4. Partnerrel nem nehéz. Na de minőségi szexet találni, ami kielégítő, 10/1..
7/20 anonim válasza:
Nekem még soha nem volt senkim.:) már kb 5 éve vágyom a szexre, nyilván fokozatosan egyre jobban.:) Mostanra már azért eléggé rossz a helyzet, de még reménykedem kicsit a szerelemben, aztán ha nem jön össze, akkor majd túlesem rajta.:)
19L
9/20 anonim válasza:
10/20 A kérdező kommentje:
Broszki, konkrétan az első mondatban írja, hogy a női szervezet is termel tesztot.
Hupszi, de azért nice try. Máskor olvass picit többet.
PUszi
júl. 19. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!