Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azért hívott, mert valóban hármasozni akar?
Egy munkatársam néhány hete feldobta a témát, hogy lenne-e kedvem hármasban csinálni a feleségével. Nagyon meglepődtem, mert épp annyira azért nem vagyunk jóban, és a feleségét is eddig összesen talán háromszor láttam. Akkor is kis csendes távolságtó volt, nem is beszélgettünk. A kolléga azt mondta, hogy a felesége ötlete volt, hogy kérdezzen meg. Akkor biztosra vettem, hogy csak valami hülye poén és elróhögtem rajta, majd hetekig jegelve volt a téma.
Most véletlenül összefutottam a nővel, és ő maga személyesen invitált hozzájuk ma estére "egy kis iszogatásra", és még azt is hozzátette, hogy a gyerekek nincsenek otthon.
A hármasozás nincs törvénybe foglalva, ezért az sincs meghatározva, hogyan zajlik :)
Minden előzetes beszélgetésben kellene, hogy kiderüljön.
Ha egyszerre csináljátok, szerintem elkerülhetetlen, hogy a testetek egymáshoz érjen.
Bármi újdonságnál benne lehet, hogy nem áll a zászló. Benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!