Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mekkora az a pénisz amire azt mondjátok, hogy ez már jó nagy?
#22 Igen.
Egyesek a Hell-es doboz vastagságát(szélességét) adták meg (5cm). Szerintetek ez jó méret??
Párom 17cm hosszú és 5,5 cm vastag. Nos, ezt az elején nyilván nem közölte. Én szűk vagyok, nekem picit több idő kell hogy fel tudjak oldódni, hogy tudjam élvezni a méretét.
Volt exem, neki kb 14cm volt és 4 cm vastag vagy kisebb. Sosem elégített ki, orálisan sem. Mivel én tudtam hogy megyek el, csak azért volt orgazmusok. Folyamatosan kisebbségi komplexusa volt, velem egymagas volt. Szerintem ez mindent elárul . :(
27. Az vagyok. Nagyon sokszor nagyon nehéz megszokni a párom méretét, lassan 3 év alatt is.
Egyébként miért sírsz itt, ha valakinek a párja nagy mérettel rendelkezik?
Most írtam, hogy a kisméretű exem bántott folyamatosan és ott rúgott belém ahol tudott. A halálommal fenyegetett. Ez biztosan normális..
Szerintem 11 cm már elég nagy és a csajom sem szokott panaszkodni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!