Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondjátok meg már fiúk,ha nem olyan kemény a pénisz( mintha félig állna kb a punciba) akkor hogy tud elélvezni ?
Figyelt kérdés
N
Mert tapasztaltam ezt néhany fiúval,akiknek elvileg nem volt kicsi méret ,de bent a hüvelyben nem éreztem annyira keménynek ....viszont el tudtak menni.Különbsèget azèrt tudok tenni mert voltak olyanok akiknek meg kemény volt kb ugyanakkora mérettel
2022. aug. 8. 00:50
1/16 anonim válasza:
Nekem se kőkemény de kitelítené a hüvelyed az biztos!
2/16 anonim válasza:
Az egyik hús, a másik vér pénisz, és az utóbbi a keményebb!
3/16 A kérdező kommentje:
De ha nem kemény,akkor hogy tud elmenni
Nem értem
2022. aug. 8. 00:58
4/16 A kérdező kommentje:
És azok miben különböznek?
2022. aug. 8. 00:59
5/16 anonim válasza:
Kilövelléshez semmi köze a pénisz milyenségéhez!
A kilövellésért a pc izmok felelősek!
6/16 anonim válasza:
Én félárbócon is olyat lövök mint a pezshógős dugó!
8/16 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam ha nem annyira merev,akkor nem élvezi vagy nem tetszem neki,nincs annyira felizgulva rám...
2022. aug. 8. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!