Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak kapni szeretek,akkor az elfogadhatatlan egy nőnek a kapcsolatban?Imádom kapni az oralt. Csak az anál szexet szeretem.A normál az szimpla,nem vonz.Elfogadhato ez?
Figyelt kérdés
2024. júl. 13. 16:52
11/30 A kérdező kommentje:
A női se.g
2024. júl. 13. 18:14
12/30 anonim válasza:
És az orális szexben miért nincs kölcsönösség?
13/30 A kérdező kommentje:
Mert ahogy már írtam,imádok kapni.
2024. júl. 13. 18:28
16/30 A kérdező kommentje:
Utálom a férfiakat. A nőket imádom és ezt a fajta szexualitást. Egy nő legyen engedelmes és alázatos
2024. júl. 13. 18:33
17/30 anonim válasza:
Egy domináns férfi nézi a nő élvezetét is!
18/30 A kérdező kommentje:
Nézem. Eddig minden nőm elfogadta,megszokta,hogy ilyen vagyok.
2024. júl. 13. 18:35
19/30 anonim válasza:
"Mert ahogy már írtam,imádok kapni."
A többi férfi is, csak ők szívesen viszonozzák is.
A kérdésemre ezzel nem válaszoltál.
20/30 A kérdező kommentje:
Egyik sem igényelte a normal szexet,valamelyik ilyen volt,és volt,akit atszoktattam.
2024. júl. 13. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!