Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nem hétköznapi vagy mások számára elfogadhatatlan perverziód van?
Figyelt kérdés
És most ide nem a lábfétises és hülyeségeket várom.
Hanem az igazi durva fétiseket. Ami ha kiderülne nem néznék jó szemmel.
Van akivel tudod csinálni vagy elnyomod magadban?
Én gyakorlom a párommal amik nekünk vannak. Pisi szex. Megharap megüt erősebben. Több napig látszanak rajtam a nyomai. Ostorral megver. Kikötöz és fojtogat kézzel kötéllel zacskóval majdnem ájulásig.
2021. okt. 5. 22:58
1/31 anonim válasza:
Pisi, ABDL
Nem folytom el, de egyelőre nem találtam olyat, akivel megélhetném.
2/31 anonim válasza:
Kérdező! Nem fosol hogy belehalsz? Nem egy ilyen példa volt már a történelem folyamán…..
3/31 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem.
teljes a bizalom és az odafigyelés
2021. okt. 5. 23:04
5/31 anonim válasza:
Az exem régen szeretet bepisilni, utána pelentkát kellet raknom rá, vagy megfürdetnem és utána pelenka. Szerette ha pofozom, vagy folytogatom, esetleg tűvel szurkálom.
6/31 anonim válasza:
Na jó ezt nem olvasom mert ez a beteg aberrált fétisek legfelsőbb foka 🤯
7/31 anonim válasza:
Tinilány "fétis"... Mondjuk 16-tól felfelé..
48+Ffi
8/31 anonim válasza:
8-as!
Háááát persze!
Mindenki el is hiszi...
9/31 A kérdező kommentje:
9. Miért ne lehetne ez a fétise? Nem is értelek.
7.köszönöm azért az itt hagyott hozzászólást 😉
2021. okt. 5. 23:15
10/31 anonim válasza:
#10 nem a tiédre értettem hanem a nagyiját megkívánóra meg a tűvel szurkálósra 🤯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!