Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Számotokra miért teljesen elfogadhatatlan, és tabu a hasfétis?
Figyelt kérdés
Még fizetősek között is alig lehet találni olyat,aki bevállalja!
Tényleg ennyire durva fétis ez? Rosszabb ,mint a pisi-kaki?
2021. aug. 16. 22:10
1/17 anonim válasza:
Nem tudom miben nyilvánul meg egy hasfétis, ezért nem tudom mennyire férne bele.
3/17 anonim válasza:
Ha az a fètised hogy felvágod a nők hasát az durva.
Ha puszilgatod azt bármelyik nő szívesen fogadja.
4/17 A kérdező kommentje:
A fétis nálam azt jelenti, hogy sokkal jobban felizgulok a hasra, mint mondjuk a mellre.
Se felvágni nem akarom, se ütögetni, se semmilyen fájdalmat okozni!
Szeretem simogatni, puszilgatni, beleértve a köldököt is.
2021. aug. 16. 22:24
5/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen szinten csinálod ezt. Pár puszi teljesen oké. De ha csak a hasra koncentrálsz, és mondjuk percekig nyalsz egy köldököt, és ez más dolgok rovására megy, akkor igen, ez nem fér bele.
7/17 anonim válasza:
A has nem erogénzona.
Kellemetlen is lehet ha azt nyálazzák meg stb.
8/17 anonim válasza:
Fura egy fétis..de amúgy ha fizetne érte valaki akkor én bevállalnám xd viszont nem jönnék össze ilyen sráccal aki a hasakra izgul, tul fura
9/17 A kérdező kommentje:
De az a durva, hogy fizetős se vállalta! Igaz, hogy nem pesti vagyok, és itt azért nincs olyan felhozatal, de még olyat is hívtam, akinél ki volt írva, hogy vállal pisit, meg "popóizgatást férfiaknak kézzel". Ezt meg nem vállalta.
2021. aug. 16. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!