Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire kínos? Tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kínos? Tényleg akkora probléma?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyok és ritkán találkozunk a barátommal. Ezúttal én mentem hozzá és mikor szexre került sor, megjegyezte, hogy összenedvezem a lepedőjét, annyira nedves vagyok, ne mozogjak ide-oda.

2024. júl. 9. 18:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Mondtam volna, hogy akkor menjen lakásos prostihoz ezek után, ott abban a pár 10 ezer forintban benne van a lepedőmosás is, és még a mosógépet se neki kell beindítani.
2024. júl. 9. 19:18
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

"és mikor szexre került sor, megjegyezte, hogy összenedvezem a lepedőjét, annyira nedves vagyok, ne mozogjak ide-oda."

És te erre mit mondtál, és mit tettél?

2024. júl. 9. 19:18
 13/24 A kérdező kommentje:

Mondtam, hogy ne haragudjon, hanyatt feküdtem és hagytam, hogy kinyaljon. Zavarban is voltam, szóval...

2024. júl. 9. 19:25
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem bunkòság.
2024. júl. 9. 19:26
 15/24 A kérdező kommentje:
bocsánat, #16-ost akartam írni..
2024. júl. 9. 19:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Anyuci pici hisztis fia. Ez még egy hisztis kisfiú! Ez az ember jobb ha távkapcsolatban van veled. De szerintem ne tegyél ebbe a kapcsolatba többet!Ennek a kisfiúnak, még az anyukája mossa a mikimakkocskáját.
2024. júl. 9. 20:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez hülye.. Komolyan. Ennyire nem lehet bunkó valaki. Mi néha teszünk egy törölközőt magunk alá mert a barátnőm is tud ám nedves lenni, megjegyzem hál'istennek - de olykor ha csak lerohanjuk egymást akkor már nem foglalkozunk ezzel. Aztán lepedőt cserélünk... Ennyi..

Legközelebb ne legyen szex... Mert hát nem szeretnéd összenedvezni a lepedőt.. Mindegy kiét.. Ha őt zavarja akkor a tiédet sem kell.

2024. júl. 9. 20:56
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező korotok?Mióta vagy vele?
2024. júl. 9. 20:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a minap a pasim vagy 1 órán át nyalta és ujjazta a puncimat, vagy 6x elélveztem, egy kb 40cm átmérőjű tócsát eresztettem...

Annyit fűzött hozzá, hogy imádja a lucskos puncimat. Ez volna a normális reakció 🤷‍♀️

2024. júl. 9. 21:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Neki inkább pasikat kellene dugnia...
2024. júl. 9. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!