Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez mennyire kínos? Tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire kínos? Tényleg akkora probléma?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyok és ritkán találkozunk a barátommal. Ezúttal én mentem hozzá és mikor szexre került sor, megjegyezte, hogy összenedvezem a lepedőjét, annyira nedves vagyok, ne mozogjak ide-oda.

2024. júl. 9. 18:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
Jó nagy prosztó. És mégis van nője.
2024. júl. 9. 18:11
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
nem értem, miért vagy együtt egy ilennel.
2024. júl. 9. 18:13
 3/24 anonim ***** válasza:
67%
Az enyémet össze nedvezheted 😁
2024. júl. 9. 18:14
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
Örüljön, hogy nedves vagy...
2024. júl. 9. 18:31
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
De gáz a barátod mégis hogy gondolja ezt!Helyedben tudod mikor adnék neki puncit...
2024. júl. 9. 18:40
 6/24 anonim ***** válasza:
95%
Simán ott hagytam volna azonnal
2024. júl. 9. 18:45
 7/24 A kérdező kommentje:
Béla vagy Pistike valójában egy közepesen ronda lány az első kapcsolatában, kevés tapasztalattal. Nem tudom mitől olyan hihetetlen ez itt, de oké... xd Az itt és privátban érkezett normális válaszokat köszönöm. Jól sejtettem ezek szerint, hogy nem ez a normális reakció a részéről.
2024. júl. 9. 19:00
 8/24 anonim ***** válasza:
93%
Felvettem volna a fehérneműmet és a ruháimat, és elköszöntem volna.
2024. júl. 9. 19:04
 9/24 anonim ***** válasza:
92%
Én őszintén azt kívánom neked, hogy csinálj olyat nőt magadból, akivel ilyesmit nem lehet következmények nélkül megtenni.
2024. júl. 9. 19:07
 10/24 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem bunkó a pasid, az hogy nedves vagy tök jó azt jelenti hogy jól működik a tested.

Amúgy meg lehet ilyen selyem takarót tenni fel az ágyra és oda mehet minden kit érdekel?

Meg most mi van akkor ha olyan lesz a lepedő!?

Örülne inkább neki hogy vagy neki, sokunknak csak marok marcsa jut.....

2024. júl. 9. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!