Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek láb/talp fétisük van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek láb/talp fétisük van, azoknak ez akkora probléma, hogy képesek szakítani ?

Figyelt kérdés

A páromnak ilyen fétise van, ezelőtt gyönyörű volt a lábam/talpam, de az utóbbi időben eléggé bőrkeményedéses lett(nem annyira vészes), viszont 4x voltam már pedikűrösnél, de semmit sem ért, itthon is csinálgattam, vettem lábpuhitó és egyéb krémeket, de alig volt javulás, aztán újra csúnyább lett, majd emiatt ritkult köztünk a szex is, és a párom elhagyott, de előtte közölte is velem, hogy nem bírja elviselni, hogy ennyire igénytelen a talpam.

Sajnos neten nem találok az én talpamhoz hasonlót, mert ott már nagyon durva esetek vannak, sajátot meg nem tudom hogy kell csatolni, így csak egy olyan tudok mutatni, ami kb. hasonló.

[link]

2021. máj. 15. 21:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2021. máj. 15. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Inkább örülj neki hogy már nem kell együtt lenni egy ilyen barommal. Aki ilyen miatt szakít nem szeret.
2021. máj. 15. 21:02
 3/11 A kérdező kommentje:

[link]

Olyasmi mint az előtte képen

2021. máj. 15. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
29%
Sose kezd fétisessel! Semmilyen fétisessel, mert nekik csak az a fontos, teljesen be van gőzöve az agyuk. Te csak a fétisük tárgya lehetsz.
2021. máj. 15. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Én lábfétises vagyok de nem szakítanék ilyen miatt.
2021. máj. 15. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
mondja ezt 1 olyan akinek nincs aberrációja kedves 4-es....
2021. máj. 15. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Én is lábfétises vagyok, de számomra sem lenne ez akkora nagy probléma.

Inkább szívesen segítenék neki, hogy megtalálja a bőrkeményedés kezelésére a megoldást, ha ez neki, azaz számára is problémát jelent.

2021. máj. 15. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

mondjuk tényleg nem szép, de emiatt sosem hagynék el senkit

mert őt szeretem és nem a testrésueit. párod vegyen magának egy szexbabát, annak nem fog változni a lába

neked meg a doktorhalakat javaslom

2021. máj. 16. 11:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Lábfétises vagyok, de nem. A #4-es eléggé el van tájolva és általánosítgat. Lehet van ilyen, de ne húzzuk már rá mindenkire!

Amúgy fétistől független nem szép. Nem ismerem a párod, nem tudom valóban ez a probléma forrása vagy sem. Nem tudlak bíztatni se, hogy jaj de jó örülj inkább neki, hogy megszabadultál egy ilyen xy-tól. Normális véleményhez másik oldalt is meg kell hallgatni.

De tegyük fel, hogy valóban így volt, akkor mondhatni azért a párkapcsolatért nem kár. Másikkal történik valami, akkor már hagyja is el és még a problémákat se tudjátok egymás közt kezelni, megbeszélni és megoldást találni rá. Utóbbihoz is 2 ember szükséges.

Egyébként hogy letisztázzuk: nagyon szeretem a lábakat, egy szép lábra fel tudok izgulni. Nézés, szaglás és nyalásig terjed nálam. VISZONT vannak kritériumai, mert undor is lehet belőle. Egy szép lábért pedig soha senkivel nem fogok önmagában összejönni, nem azt nézem senkinél. Külső terén az arc és maga az egész alak, ami számít. Utóbbi kihatással van más testrészek formáira, ahogyan jelenleg a lábra is. A lábfétis amolyan plusz dolog. Tudok tőle létezni, mert szerencsémre körülbelül bármelyik testrész izgalomba hoz, de ha a párom nem engedi vagy csúnya az max szomorú, hogy ezt a részét nem élvezhetem, de ennyi. Nem miatta szeretem és röhejes váló oknak felhozni is. De még ha valaki nem is fétises, viszont csúnya vagy ápolatlan a lábad, az se fogja pozitívumként elkönyvelni.

2021. máj. 16. 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:
De mitől kezdett ilyen lenni a lábad?
2021. máj. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!