Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hozzám sem ér a barátom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám sem ér a barátom. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Már jó ideje az megy, hogy két szexuális aktus között kb 1.5 hónap telik el. Nem mondja meg, mi a baja velem, hiába kérdeztem. Semmi stressz nem éri. Biztos vagyok abban, hogy nem csal meg. Nagyon sokat vagyunk együtt (együtt is élünk), bármikor lehetne rá alkalom, ő mégis folyton azt erőlteti, hogy kiránduljunk. Minta direkt kerülne.

Én ezt már nem bírom. Semmi önbizalmam nem maradt. Amikor szakítani akarok emiatt, megy az ígérgetés, könyörgés, de semmi változás. Olyan, mintha szerinte ez az egész normális lenne.

Én huszonéves vagyok, ő 30+.

2024. júl. 8. 11:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts szerintem is, nagyon nehezen változik az ilyen, csak ígérget valószínüleg, ha veszélyben van a kapcsolatotok…
2024. júl. 8. 14:13
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, azért az ördög nem alszik. A szomszédasszony is hozzáment valakihez, akivel még volt az elején szex, aztán egyre ritkábban, mígnem kiderült, hogy ő csak alibinek kellett, mert férje a fiúkat jobban kedveli....
2024. júl. 8. 15:06
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyet már régen lapátra kellett volna rakni.
2024. júl. 8. 15:08
 24/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha állandóan együtt vagy vele akkor nem tud potencia növelőt rendelni, mert eddig is csak attól volt valami.
2024. júl. 8. 15:50
 25/25 anonim ***** válasza:
Rádunt, a libidója kicsi, szexuálisan dezorientált, monoton, egyenlő ritka szex. Válts!
2024. júl. 8. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!