Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hozzám sem ér a barátom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám sem ér a barátom. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Már jó ideje az megy, hogy két szexuális aktus között kb 1.5 hónap telik el. Nem mondja meg, mi a baja velem, hiába kérdeztem. Semmi stressz nem éri. Biztos vagyok abban, hogy nem csal meg. Nagyon sokat vagyunk együtt (együtt is élünk), bármikor lehetne rá alkalom, ő mégis folyton azt erőlteti, hogy kiránduljunk. Minta direkt kerülne.

Én ezt már nem bírom. Semmi önbizalmam nem maradt. Amikor szakítani akarok emiatt, megy az ígérgetés, könyörgés, de semmi változás. Olyan, mintha szerinte ez az egész normális lenne.

Én huszonéves vagyok, ő 30+.

2024. júl. 8. 11:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem teljesen értelek: Ne akarj szakítani. Szakíts!
2024. júl. 8. 11:27
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Lehet csak ennyi lenne az igénye és próbálja a kirándulasokkal kompenzálni.Így csak tippelni lehet hogy mi állhat a háttérbe de így nagyon rossz lehet neked.
2024. júl. 8. 11:30
 3/25 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán miért vagytok még együtt???
2024. júl. 8. 11:33
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Korábban milyen gyakorisággal volt szex?
2024. júl. 8. 11:55
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet van valami nemi problémája mennyetek dokihoz
2024. júl. 8. 12:01
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen rejtett betegsége (pl cukor) nem lehet?
2024. júl. 8. 12:03
 7/25 anonim ***** válasza:
42%
meghíztál?
2024. júl. 8. 12:06
 8/25 A kérdező kommentje:

Nem hiztam meg ugyanugy nezek ki mint eddig. Evekig modellkedtem is :(

Az elejen rengeteg szex volt aztan ilyen heti 1-2 azzal teljesen elegedett is voltam, de ez…

Nem tudok semmilyen betegsegerol..

2024. júl. 8. 12:11
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem tudsz/tudtok róla, még lehet valamilyen betegsége. De az is lehetséges, hogy egyszerűen csak rádunt.
2024. júl. 8. 12:16
 10/25 anonim ***** válasza:
14%
Ja itt mindenki modellkedik. Amúgy neked sose volt önbizalmad. Azt se tudod mi az.
2024. júl. 8. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!