Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom körül van metélve, s nem tudunk annyit szexelni. Tapasztalat?
Sziasztok!
A barátom 19 éves, és körül van metélve egészségügyi okokból.
Eddig vele élvezem a legjobban a szexet, bár sajnos nem tudott elélveztetni (ahogy senki).
Viszont folyton kívánjuk egymást, ami nagyszerű, de van, hogy kidörzsölődik neki, megfájdul, így aránylag keveset szexelünk.
Ha neki is állunk napi többször úgy, hogy nem élvez el, másnapra kb ez halott ügy.
Tudnánk valamit tenni az ügy érdekében?
Mivel van, hogy aktus közben lekókad, merthogy gyengébb neki így egy kicsit. Ez rosszul érinti szegényt.
Engem kíván, tudom, senki nem tudta elélveztetni, nálam pedig előfordul, hogy 15-20p alatt elmegy (ez ritka, néha belefér).
No de sokszor van, hogy kívánjuk egymást, és nem tudunk lefeküdni miatta.
Soha nem nehezteltem rá ez miatt, csak kéne valami megoldás, ötlet, tipp erre a problémára.
Ha bárkinek van némi tapasztalata az ügyben, ne tartsa magában!
Hogyha esetleg valamilyen kérdés merült még fel, akkor azt is fel lehet tenni bátran.
Normális válaszolóknak előre is köszönöm!
18/l
Hát èn csak a te problèmádra tudok egy javaslatot, számára nem igazán, mert ha fáj, akkor azt békén kell hagyni amíg helyre jön, szerintem más megoldás nincs.
Amikor pedig te úgy èrzed, hogy többre van szükséged, akkor bevethetnètek pár 'segèdeszközt' és azzal kènyeztethetne. "nem tudott elélveztetni" ezt aktus közben nem sikerült vagy máshogy sem ?
"Engem kíván, tudom, senki nem tudta elélveztetni, nálam pedig előfordul, hogy 15-20p alatt elmegy (ez ritka, néha belefér)."
Minden gyorstüzelő azt mondja, hogy mással órákig bírta, de veled 10 másodperc
Nem, sajnos máshogy sem tudott:(
Pedig néha közel érzem, de aztán mégse jön, “visszaesik”.
Eddig ez az érzés sem volt meg egyébként, úgyhogy volt némi fejlődés. De úgy tűnik nem elég.
Lehet kénytelenek leszünk pár segédeszköz használatára.
Ki szokott nyalni, és nagyon élvezem, ujjaz is ezzel együtt. Valamiért úgy sem sikerül elélveznem.
Talán mert stresszes az életem jelenlegi időszaka és tudat alatt befeszülök(?)
Fél éve csináljuk, eléggé tudjuk, hogy mit szeret a másik.
Bár talán akkor még nekem kell valami +, amit nem tudok egyelőre:D
Csak bánom piciit, naponta ha +1 alkalmat tudnánk csinálni, mint most, sokkal jobb lenne:(
Megfájdult fél évig? Az brutális, szegény!
Amikor masztizol, olyankor elmèsz, nem?
Arra vezesd rá a párod, hogy kb úgy kènyesztessen ahogy te szoktad csinálni magadnak.
Bár ha stresszelsz és mindig jár valamin az agyad, úgy elég nehéz. Próbálj meginni előtte egy pohár bort, az segít ellazulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!