Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerette volna már régtől análisan ki próbálni. Most lesz a szülinapja gondoltam bele megyek de nem tudom... Tapasztalatok?
Ha finoman csinálja, lassan, és sok sok sikosítóval, akkor minden különösebb gond nélkül ki fog derülni, hogy megy-e a dolog, avagy sem?
Sőt, a legjobb, ha a barátod csak odailleszti a fenekedhez a farkát, és te próbálod meg rátolni magadat a farkára, így a behatolás minden millimétere a te kontrollod alatt fogv állni :)
Az a tapasztalat, hogy aki olyat akar amit a párja nem szeret, az egy önző szemét. Aki meg egy ilyen kedvéért megy bele olyanba amit amúgy nem tenne, az egy szánalmas idióta. Szóval összeilletek, hajrá baszasd a segged..!!!
😄😄
Hát ha még barátod se próbálta, akkor ez lehet ritka rossz élmény is számodra, ha ilyen dúr bele verzió lesz.
Síkositó legyen. Te részedről egy anál plig talán
"Az a tapasztalat, hogy aki olyat akar amit a párja nem szeret, az egy önző szemét"
VAGY szimplán eltérnek a vágyak. Miért vagyok önző, ha szeretem a csokifagyit, a párom viszont nem?
No logic.
Jól síkosítsd be a fenekét.
Óvatosan egy, aztán két ujjal tágítsd a popsilyukát, aztán kezdetnek valami kisebb méretű dildóval próbáld meg a behatolást. Ha ügyes vagy, hatalmasat fog spriccelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!