Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek milyen tapasztalata van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen tapasztalata van ferfikent novel szexelni mikozben a ferfit is dugjak analisan? Milyen erzes?

Figyelt kérdés
esetleg ha a pasit dugjak analisan es a no szopja a pasit a masik oldalrol?
2018. nov. 15. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Isteni 😘
2018. nov. 15. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem nagyon tetszik a felállás mind2 formája, kár hogy nincs kikkel😞
2018. nov. 15. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

2es,hány éves vagy? :P

de válaszolva a kérdésre, én műpélóval csináltam ilyet, jó volt, hamarabb mentem el!

2018. nov. 18. 03:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Voltam édes hármasban, ahol mindenki mindenkivel mindent csinálhatott. Nagyon jó érzés volt, hogy én dugtam a nőt, a másik pasi meg engem, vagy a nő, miközben engem dugott a másik férfi, lesz*pott. Sokkal nagyobbat élveztem, mintha csak egy natúr szex lett volna a nővel.
2018. nov. 18. 23:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt ilyen élményem, de végbél és prosztata izgatása után garantáltan nagyobbat szól a végén. :D Én rendszeresen ujjazom magam önkielégítésnél.
2018. dec. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!