Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzen szeretnék megnősülni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzen szeretnék megnősülni, de ha nem vagyok hívő/vallásos, akkor hol és hogyan találhatnék olyan nőt, aki szűzen menne férjhez?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok.

júl. 2. 10:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
64%

Kedves kérdező!

Ezt írtad nekem priviben: "miért engedik hogy ilyen agyalágyult ri*bancok irkáljanak egy értelmes kérdés alá" - Gratulálok, nagyon "értelmes" kandúrka lehetsz...

Szüzen fogsz meghalni!

júl. 4. 17:09
 32/37 anonim ***** válasza:
53%

#31 á értem, itt adja a nagyon erkölcsös valakit, négyszemközt meg kibújik a szög a zsákból :D

Remélem tényleg szüzen fog meghalni...

júl. 4. 19:00
 33/37 A kérdező kommentje:

Kedves 31-es válaszoló, te is roppant értelmes valaki lehetsz, ha ilyennel gyanúsítassz meg alaptalanul. Fogalmam sincs, hogy ki és mit írt neked, de ha én reagálni akarok, akkor azt itt megteszem, ahogyan most is. Viszont ha egyáltalán valós amit állítassz, akkor írj egy bocsánatkérő üzenetet nekem, arra válaszolok és láthatod a felhasználónevem!

Van rá esély, hogy szüzen halok meg, de szerintem még így is boldogabban, mint azok, akikben ilyen erős rosszindulat van, mert az előbb-utóbb megbetegít titeket. Na de mindegy, mert nem a ti jókívánságaitokon fog múlni bármi is...

Az se zavarjon benneteket, hogy 23 éves korom óta vállalkozó vagyok, mostanra már közel havi 1M Ft-os profittal és jobb lakhatást tudnék biztosítani, mint az átlag, de pazarlásnak tartom így és nem erőlködöm azon mint sokan, hogy kifelé mutassam mennyire önálló és független vagyok. Azelőtt pedig 5 éven keresztül keményen dolgoztam, mindenféle fizikai munkán megfordultam, ebből raktam össze a tőkém és tapasztalatom, amiből most sokkal jobban élek. Ennek fényében érdemes magatokba nézni és mérlegelni, hogy ki is a lúzerebb.

A képernyő mögül menő trollok szórakoztatása kevéért még azért leírom, hogy egyke gyermek vagyok és autóm sincs, viszont valószínűleg több emberség szorult belém, mint valamennyiőtökbe. Továbbá megemlíteném, hogy nem vagyok kopasz, alacsony és elhízott sem, sőt tizenéves korom óta folyamatosan sportolok, 4 évig szertornáztam is. Ja és az intim méretemmel is elégedett vagyok. Nem tartom magam főnyereménynek és szent sem, de nem ilyen felszínes oldalról közelítek meg senkit sem, mint ti. Főleg, hogy valójában még így is vajmi keveset tudtok rólam...

júl. 5. 07:33
 34/37 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem meg egy szektás vagy és anyádra izgulsz azért vagy szűz és laksz velük
júl. 6. 02:20
 35/37 A kérdező kommentje:
34-eske neked magaddal van bajod nem velem. De amúgy is szerinted mit érdekel engem, hogy szerinted ki vagyok?
júl. 6. 08:10
 36/37 anonim válasza:
68%

Én is örökké együtt szeretnék lenni azzal a férfival akivel együtt lennék szexuálisan, de én nem szeretnék házasságot.

Szerintem nagyon nehéz ilyen nőt találni, ahogy férfit is aki hasonlóan gondolkodik és nem vallási indíttatása van, ezen az oldalon pedig rengeteg a rosszindulatú hozzászólás és szinte lehetetlen itt ismerkedni.

Szerintem bármelyik társkeresővel jobban jársz, még ha nem is mindenben olyan lesz az a lány akit elképzeltél, lehet hogy egy nagyon kedves, jószívű nő lesz akivel lehet közös jövőd.

júl. 7. 14:39
 37/37 anonim ***** válasza:

Szerintem működhet az is, ahogy te eltervezted kérdező. Nekem volt életem elején ilyen hazassagom. 3 ferfival voltam csak elotte. De a férjemet szerettem, és mivel erzelmekkel indultunk neki, tényleg más volt. Sokkal jobb, mint másokkal akiknek bármilyen adottságok volt.

Amit itt többen írnak, az a praktikus megközelítés. Ez is működhet. Ilyenben is volt részem.

Én a kettő közül nem is a szüzességre, hanem az érzelmekre alapozott kaocsolatra szavaznék. Mert érzelmek nélkül szerintem szűzen sem jó.

aug. 7. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!