Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzen szeretnék megnősülni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzen szeretnék megnősülni, de ha nem vagyok hívő/vallásos, akkor hol és hogyan találhatnék olyan nőt, aki szűzen menne férjhez?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok.

júl. 2. 10:44
1 2 3 4
 11/37 Antiszociális lény ***** válasza:
87%

Számtalan oka lehet annak, hogy miért lehet rossz. De nem hiszem, hogy nekem kellene neked felvilágosítást adni. Gondolom számodra teljesen mindegy, hogy kivel éled meg a szexet és az is, hogy mit csináltok vagy hogyan bánik veled a másik fél..

júl. 2. 13:04
 12/37 anonim ***** válasza:
22%
Sok itt az okos ugy latom. Baszatok el ugy ahogy akarjatok ez eleteteket.
júl. 2. 13:11
 13/37 anonim ***** válasza:
77%

9# nem tudom, hogy csak játszod-e az értetlent. De leírom a kedvedért, hogy miért lehet rossz.

1) nem tetszik a másik íze, szaga. Kémia hiánya

2) fáj

3) nem érzel semmit (legalább nem fáj)

4) szeretnél valamit, amit a másik nem akar/tud/szeret

5) túl heves a másik

6) túl renhye a másik

7) te gyakran akarod, a másik nem

8) a másik gyakran akarja, te nem

9) túl hangos a partner

10) túl halk a partner

És még sorolhatnám.

júl. 2. 13:13
 14/37 anonim ***** válasza:
67%
Bocsánat, 10#-nek ment a szájbarágó.
júl. 2. 13:14
 15/37 A kérdező kommentje:
Nálam alap, hogy olyan emberrel nem kerülök intim kapcsolatba, akinek nincs komoly és elkötelező szándéka, mert nekem meg az van. Szerintem a kísérletezgetés és kalandozás sokkal inkább állatias, persze mindig azt próbálják beállítani normálisnak, amit a többség csinál, de az nem feltétlenül jó. Nyilván, ha ismerkedik két ember, akkor szóba kerül majd a szexualitás is előbb-utóbb és sokminden más is, amiből előrevetül az együttélés minősége, de főleg érzelmi szinten dől ez el. A szex meg csak egy dolog, ha ketten jól érzik együtt magukat, akkor nem lehet nem örömet szerezni testileg is egymásnak. Persze értem én, hogy nektek ürügyként ki kell próbálni több mindenkivel, mert úgy éreztétek volna lemaradtok valamiről és az egónak is kell a visszaigazolás, hogy mennyire kellendő vagy a húspiacon. Viszont én más vagyok, ne tévesszetek össze magatokkal.
júl. 2. 13:27
 16/37 A kérdező kommentje:
Amit a 13-as ír az egy szexista szemlélet, tehát a párodra kb. csak a kielégülésed ezközeként tekintessz. Aki a szeretetre alapoz az tud kompromisszumot kötni mindenben.
júl. 2. 13:32
 17/37 Antiszociális lény ***** válasza:
83%

" A szex meg csak egy dolog, ha ketten jól érzik együtt magukat, akkor nem lehet nem örömet szerezni testileg is egymásnak."

Nagyon nem így van. De minek is erőlködni egy olyan embernek aki ennyire önfejű. Én nagyon távol állok attól amit hiszel rólam/rólunk. DE tudod erre szokták azt mondani, hogy majd megtanulod a saját kapcsolatodon, hogy működik a szexualitás. (Bár kívánom, hogy ne legyen így és müködjön az elképzeléseid szerint.)

#2 voltam.

júl. 2. 13:40
 18/37 A kérdező kommentje:
Te (17-es) nem ismered a szeretet valódi tartalmát azért beszélsz így. Én is távol állok attól, amiket eddig írtatok rólam. Nekem csak annyi az elképzelésem, hogy értelmes és értekes ember az csak olyannal kerül szexuális viszonyba, akit szeret és lelkileg vonzódik hozzá. Ez nem álszent dolog, hanem tudatosság és a tisztaságra való igény, de mivel egyre ösztönösebb a világ ez a hozzáállás már megfakult.
júl. 2. 16:51
 19/37 anonim ***** válasza:
#11 hol írtam én azt, hogy számomra teljesen mindegy, hogy kivel mit és hogyan élek meg?
júl. 2. 21:36
 20/37 Antiszociális lény ***** válasza:

Akkor mostmár érted, hogyan is lehet rossz egy szex. Például nem kívánod a másikat, nem vágysz rá úgy, nem úgy szereted ahogyan ő csinálja, nem figyel rád, önző a másik, durva veled stb..

Nem mondtam egyébként, hogy írtál ilyet, csak próbáltam rávilágítani arra, hogy megértsd amit annyira nem akartál megérteni, hogy mégis hogyan lehet rossz egy szex.. minthogyha ne lehetne rossz.

júl. 2. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!