Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzen szeretnék megnősülni, de ha nem vagyok hívő/vallásos, akkor hol és hogyan találhatnék olyan nőt, aki szűzen menne férjhez?
Számtalan oka lehet annak, hogy miért lehet rossz. De nem hiszem, hogy nekem kellene neked felvilágosítást adni. Gondolom számodra teljesen mindegy, hogy kivel éled meg a szexet és az is, hogy mit csináltok vagy hogyan bánik veled a másik fél..
9# nem tudom, hogy csak játszod-e az értetlent. De leírom a kedvedért, hogy miért lehet rossz.
1) nem tetszik a másik íze, szaga. Kémia hiánya
2) fáj
3) nem érzel semmit (legalább nem fáj)
4) szeretnél valamit, amit a másik nem akar/tud/szeret
5) túl heves a másik
6) túl renhye a másik
7) te gyakran akarod, a másik nem
8) a másik gyakran akarja, te nem
9) túl hangos a partner
10) túl halk a partner
És még sorolhatnám.
" A szex meg csak egy dolog, ha ketten jól érzik együtt magukat, akkor nem lehet nem örömet szerezni testileg is egymásnak."
Nagyon nem így van. De minek is erőlködni egy olyan embernek aki ennyire önfejű. Én nagyon távol állok attól amit hiszel rólam/rólunk. DE tudod erre szokták azt mondani, hogy majd megtanulod a saját kapcsolatodon, hogy működik a szexualitás. (Bár kívánom, hogy ne legyen így és müködjön az elképzeléseid szerint.)
#2 voltam.
Akkor mostmár érted, hogyan is lehet rossz egy szex. Például nem kívánod a másikat, nem vágysz rá úgy, nem úgy szereted ahogyan ő csinálja, nem figyel rád, önző a másik, durva veled stb..
Nem mondtam egyébként, hogy írtál ilyet, csak próbáltam rávilágítani arra, hogy megértsd amit annyira nem akartál megérteni, hogy mégis hogyan lehet rossz egy szex.. minthogyha ne lehetne rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!