Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzen szeretnék megnősülni, de ha nem vagyok hívő/vallásos, akkor hol és hogyan találhatnék olyan nőt, aki szűzen menne férjhez?
1) hogy jutsz el valakivel a szexig, akivel nincs kémia?
2) de akkor szólsz és több türelemmel, figyelemmel vagy épp sikosítóval csináljátok, nem?
3) akkor rosszul csinál valamit amit szintúgy mondanod kell és akkor változtattok rajta.
4) ehhez nem kell szex. Ez kiderül ismerkedés alatt.
5/6) ez amúgy részben ismerkedés és együtt töltött idő alatt kiderül. Így meg lehet beszélni.
7/8) ez is kiderül ismerkedés alatt. Ehhez nem kell szex és ettől maga a szex nem is lesz rossz.
9/10) ez számomra értelmezhetetlen.
Szóval mitől lenne rossz a szex valakivel aki:
Ápolt, türelmes, megértő, illenek a vágyaitok, annak gyakorisága és kommunikatív?
Neked orvos kell nem nősülès .
Gondolod 27 évesen majd találsz egy ép elméjű korodbeli lányt aki szintén szűz ?
Annyi ilyen kérdés van mostanában ti undorodtok a pinátol vagy féltek tőle ?
Aki 27 éves férfi(?) korában még szűz, azzal vélhetően komoly bajok vannak!
Képtelen lennék egy ilyen defektes alakkal közösségre lépni.
Én nem szoktam senkinek sem orvost javasolni, hacsak nem testileg sebesült az illető, aki más esetben ad ilyen tanácsot annál tényleg bajok vannak fejben.
A 24-esen jót nevettem. Drága az ilyen idióták nem is tartoznak a célcsoportomba és mivel olyan fontosnak tartod magad, hogy okvetlenül magadra veszel dolgokat vélhetően veled is komoly bajok vannak...
28 -Hú...
Fogadjunk hogy még 29 évesen is szűz leszel - és még érdektelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!