Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análoó lányok! Elmondjátok másnak, hogy csináljátok popsiba?
Hogy jön ide, hogy k---rva??? Re is valami legkisebb falus begyöpösödött agyú, szavak definícióját sem ismerő ítélkezésekben gondolkodsz. Hát ez a szó teljesen mást jelent! Jézusom... ilyen gyökereknek eleve nem beszélnék róla.
Miért kellene lánytestvérnek, anyunak erről csevegni? Nem értem, miért??? Csinálod a pároddal, vele beszélj róla, hogy hogy szeretitek, hogy legyen, meg akivel akarsz erről csicseregni mint szexuális témáról... ott vannak a haverok. Felnőtt emberek vagyunk, nem anyucival kell ezt ecsetelni.
Anyumnál tabu az anál. Lazán elbeszélgetünk a szexről, de ő sosem engedte egy pasinak sem, szerinte a farok nem oda való!
Ezek után nem fogom bevallani neki soha, hogy én meg kifejezetten szeretem és szinte mindegyik fiúmmal csináltam. Valahogy égő lenne! Lánytesóm nincs. Öcsém van. Rá ez nem tartozik.
Barátnőim közül 2 tudja. Az egyik kiakadt mikor elmondtam, a másik hozzám hasonlóan szereti.
Családban soha senkinek nem mondanám el. Egy barátnőmmel beszéltünk róla, akiről tudtam, Ő is csinálja.
Ne azt gondold, hogy ez napi téma lenne köztünk.
Eszembe nem jutna ilyenről beszélni az anyámmal.
És én az anált nem kedvelem, csak azért szóltam hozzá, hogy elmondhassam, az anál szeretete miatt egy nő rohadtul nem lesz k.rva... gondolom neked kérdező ez a perverz vágyad, az anál, és valahogy ez izgat, hogy közben ilyen ribisnek látod emiatt a lányt.
Hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!