Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha egy pasival rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy pasival rossz volt a szex elmondjátok neki,hogy miért vagy csak egyszerűen nem akartok folytatást? Megvárjam még ő keres vagy jelezzem,hogy nekem nem volt jó?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha keres, akarja folytatni, őszintén mondd el. Viszont ha csak egy alkalom volt, akkor azért ne ásd el, mert idő még két ember összecsiszolódik. De ha egyáltalán nem vonz már, azt is mondd el őszintén.
2022. dec. 17. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam elmondani. Megmondom, hogy nem akarom folytatni és ennyi. Mindig valami enyhe indokot mondok, de nem a durva igazságot. Egyrészt, mert szerintem túlzás mások lelkét rombolni, másrészt mert ki tudja, azért mert velem nem stimmelt, nem biztos, hogy más is panaszkodna.

A lényeg, hogy köszi, ennyi volt, de nem mondtam meg egyszer sem, hogy rossz volt vele.

2022. dec. 17. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szexeltem még kapcsolaton kívül. De egy kapcsolatban is idő kell míg két ember összecsiszolódik.

Egyébként az őszinteség és kommunikáció minden esetben fontos.

2022. dec. 17. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Ha megmondtam volna, kapásból elküldtek volna a kva anyámba. Volt egy pár hónapos kapcsolatom, akivel szörnyű volt a szex. Nem akartam emiatt szakítani, célozgattam, mutogattam volna neki közben, de egyáltalán nem volt rá vevő, ingerült lett, ha nem úgy csináltunk valamit, ahogy szerinte jó. 13 évvel volt idősebb, ezért teljesen az volt a fejében, hogy én még tanítható vagyok, 19 voltam akkor, nem volt sok tapasztalatom. Szerintem azért ilyenek, akik ilyenek, mert a férfiak nem azért akarják, hogy élvezzük a szexet, mert tényleg annak örülnek, hogy nekünk jó, hanem azért, mert a saját egójukat turbózzák így fel. Igazából pont olyan önző, mint akiket nem érdekli, hogy a másiknak jó-e.

Szóval szerintem ne mondd meg, ebből csak vádaskodás meg sértegetés lenne, megoldás nem

2022. dec. 17. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolaton kívül...?? XD Akkor te már jártál mindenkivel hónapok óta, mire lefeküdtetek? :D És még sosem volt olyan, hogy csalódtál? Szerencsés vagy...
2022. dec. 17. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nevethetsz kedves #5-ös, de igen.

Egyszer lett volna egy alkalmim, de a ruha lekerülte után nem tetszettem a srácnak, ezt el is mondta és nem sértődtem meg. Sőt! Utána még beszélgettünk.

Abban is egyetértek, amit a #4-es írt. Sajnos vannak testileg felnőttek, de agyilag gyerek emberek... simán lehet, hogy azok képesek megsértődni.

2022. dec. 17. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha itt a gyk-n a szexualitás kategoriában olvasgatsz kicsit, akkor rájöhetsz hogy 1 valami a legfontosabb amit ne mondj nekik. Azt hogy kicsi neked a farka.

Sokak kétsegbe esnek és megromlik a nemi intenzitásuk, miközben egy másik csajnak pont hogy akkora kell ami neki van.

Ne tegyünk pszichés blokkokat se nő, se férfi életébe.

Az hogy hamar elmegy,egyhangú,stb oké..említsd meg mert lehet javítani, de a méretén nem igazán.

2022. dec. 17. 09:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! A méretével egyáltalán nem volt gond,átlagos,de minden mással igen. Egyhangú,figyelmetlen,gépies,gyors,stb...
2022. dec. 17. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem erröl tudnia kell a közlésed álltal. Csak azért finoman! :D A csajok olykor hajlamosak gátlástalanul arcba vágni ami nem tetszik nekik. Cica módon karmolj ne vadmacskaként, az nem fáj annyira. Asszem. :D
2022. dec. 17. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!