Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most emiatt tényleg rossz ember lennék?
Figyelt kérdés
9hónapig voltunk együtt,de szakítottam mert nem jó vele a szex (kicsi a farka kb14cm)
Exemé olyan 18cm,nem is volt gond,mindent éreztem intenzív érzés végig.
2022. dec. 13. 15:40
2/26 anonim válasza:
14 cm mióta kicsi?
18 cm meg nagy.
3/26 anonim válasza:
Egyes! Minek a vonalzó? Érzi,illetve jelen esetben nem érezte. Amúgy meg kevés olyan férfi van,akinek ne lenne mániája méregetni. Én pont egyike vagyok azon keveseknek,akik nem tudják a méretüket.
4/26 A kérdező kommentje:
Varrónő vagyok,így ránézésre megmondom neked hogy hány cm.
2022. dec. 13. 15:50
5/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy lesz hitetlenkedő, nem a kérdésre válaszoló komment,de azért vki írjon már érdemi választ is.
2022. dec. 13. 15:52
6/26 anonim válasza:
Ez vicces :D
Mármint, hogy varrónő vagy és szemmel mérsz.
Na de egyébként nem vagy szemét. Nem működött a kapcsolat, mert nem volt jó a szex. Ez ilyen. Sajnos vagy nem sajnos, nem húzhatod csak azért mert valaki szerint ez szemétség..
7/26 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond őszinte ember vagy nem rossz!
10/26 anonim válasza:
Nem vagy rossz. Sőt türelmes! Bár ha jobban meggondolom, inkább kamus! Nincs olyan nő aki kilenc hónapig dugatja magát egy kisfarkúval úgy hogy nem élvezi. Ilyen helyzetben a nők vagy pár alkalom után dobbantanak, vagy bármeddig vele vannak, ha vége is lesz, nem ez miatt.
Na? Kamuzol?
46F
😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!