Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most emiatt tényleg rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most emiatt tényleg rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

9hónapig voltunk együtt,de szakítottam mert nem jó vele a szex (kicsi a farka kb14cm)

Exemé olyan 18cm,nem is volt gond,mindent éreztem intenzív érzés végig.

2022. dec. 13. 15:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
49%
4 cm semmit nem oszt nem szoroz.
2022. dec. 13. 17:58
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
20. Csak nem rendelkezel kellő önismerettel...
2022. dec. 13. 18:02
 23/26 anonim ***** válasza:
78%

14 cm nem kicsi hanem átlagos. Azért nem vagy rossz ember mert egy nem működő, nem kielégítő kapcsolatot lezársz.

Rossz ember max. azért lehetsz mert gúnyolódsz az exeden. Ha annyira borzalmas lett volna akkor nem maradsz vele 9 hónapig.

2022. dec. 13. 18:19
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Kamu :D
2022. dec. 13. 19:12
 25/26 anonim ***** válasza:
62%

Kihasználtad, szóval mi a kérdés? Igen, rossz ember vagy, mert lehúztad, miközben átverted.

Legalább nem tartott túl sokáig. De elég gerinctelen, hogy még vigasztalást is vársz, hogy nem vagy rossz kislány, legközelebb is nyugodtan verd át a pasit...

Ha nem jó vele, akkor hagyd, hogy olyat találjon, aki valóban értékeli, de ne lopd az idejét és a pénzét.

Szánalmas, ostoba dolog!

2022. dec. 14. 09:13
 26/26 he84 ***** válasza:
Nagyon tévedsz 22-es válaszoló, van teljes önismeretem, maximálisan ismerem magam és ezt se te, se mások nem tudják jobban, mert én az én vagyok. Így hát jobb lenne, ha nem kérdőjeleznél meg más embereket, akiket nem is ismersz. Ha én azt mondtam, hogy nem vagyok egy másokat kihasználó nő, akkor az úgy is van. Ráadásul én nagyon őszinte típus vagyok, nem szoktam hazudni semmiben se. Jobb lenne ha nem általánosítanál nőket, meg úgy senkit se ezen-azon belül. Mindenki más nemétől függetlenül is, így hát helytelen kategorizálni.
2022. dec. 14. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!