Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mire mondjátok azt,hogy rossz egy szex a pasival? Mitől rossz számotokra?
Nincs előjáték, szex közben nem figyel rám. Pl. nincs csók, nem ér hozzám, nem simogat, nem mond egy jó szót sem, nem próbál ellazítani, megnyugtatni. Csak el van foglalva magával és hogy ő megkapja a szopását és be tudja dugni.
Szóval ha nem elég bensőséges, nincs szenvedély, csak egy tárgyias aktus, akkor rossz volt.
Nyilván nem egy hosszú távú kapcsolatban. Sajnálom, ha csak kifigurázni tudod. Elnézést kérek érte, ha ez teher nektek, hogy nincs önbizalmam és ennyire zavarban vagyok, amit mellesleg tudnak/látnak is. Ha ennyire nehéz tekintettel lenni a nőre, akkor én is sajnálom...
Mellesleg volt már, hogy többedik alkalommal is ráfeszültem, és a pasi tök rendes volt, megállt, kibeszéltük, csókolóztunk és folytattuk. Mi ezzel a gond? (Utána tövig dugta a farkát a számba, szóval van is mit sajnálni. :P)
5
Szerintem ne erőltesd a kötekedést, ha ennyire kihívás a szövegértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!