Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mire mondjátok azt,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mire mondjátok azt,hogy rossz egy szex a pasival? Mitől rossz számotokra?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem elég figyelmes, nem elég odaadó, önző, ha túlságosan lagymatag vele a szex, ha nem tud kielégíteni, nincs benne szenvedély, túl hamar elélvez
2022. dec. 12. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Nincs előjáték, szex közben nem figyel rám. Pl. nincs csók, nem ér hozzám, nem simogat, nem mond egy jó szót sem, nem próbál ellazítani, megnyugtatni. Csak el van foglalva magával és hogy ő megkapja a szopását és be tudja dugni.

Szóval ha nem elég bensőséges, nincs szenvedély, csak egy tárgyias aktus, akkor rossz volt.

2022. dec. 12. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
#2 szex előtt megnyugtatni?! Olyan ideges vagy szex előtt hogy nyugtatni kell, vagy mi? :D Sajnálom azért a pasidat.
2022. dec. 12. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem egy hosszú távú kapcsolatban. Sajnálom, ha csak kifigurázni tudod. Elnézést kérek érte, ha ez teher nektek, hogy nincs önbizalmam és ennyire zavarban vagyok, amit mellesleg tudnak/látnak is. Ha ennyire nehéz tekintettel lenni a nőre, akkor én is sajnálom...

Mellesleg volt már, hogy többedik alkalommal is ráfeszültem, és a pasi tök rendes volt, megállt, kibeszéltük, csókolóztunk és folytattuk. Mi ezzel a gond? (Utána tövig dugta a farkát a számba, szóval van is mit sajnálni. :P)

2022. dec. 12. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nem teher, én nő vagyok :D Azért sem értettem, hogy hogy lehet idegesnek lenni szex előtt. Köszi a magyarázatot, azt mondjuk még mindig nem értem, ha ennyire ideges, szorongós típus vagy, miért alkalmizol? De költői a kérdés, nem kell megválaszolni.
2022. dec. 12. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5#. Nem írta, hogy alkalmizna. Ha csak két férfi volt az életében, attól még lehet feszült előtte, nem?
2022. dec. 12. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
22%

5

Szerintem ne erőltesd a kötekedést, ha ennyire kihívás a szövegértés.

2022. dec. 12. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!