Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Előfordul hogy nem sikerül időben kihúznotok a punciból és egy kicsi bemegy...? Ha nem veszi észre a csaj, elmondjátok neki vagy sumákoltok? Ha észreveszi, veszekedik veletek?
Figyelt kérdés
#Kihúzós módszer
2023. okt. 27. 09:04
1/6 anonim válasza:
Nem fordult még elő, ugyanis mindig húzok gumit.
2/6 anonim válasza:
Egyszer megesett, olyan fura pózban voltunk hogy nem tudtam hirtelen kihúzni, nem volt baj. Utána is ugyan úgy csináltuk gumi nélkül.
3/6 anonim válasza:
Észnél vagy? Sumálkolni? Ha meg terhes lesz a csaj, akkor elsumákolod azt is??? Mert bizony egy kicsitől is lehet már terhes, nem kell oda az egész adag...
4/6 anonim válasza:
Sumákolok, és ha terhes lessz, ráfogom a nyuszira.
5/6 anonim válasza:
Az ilyen sumákolóknak kívánok hosszú gyermektartásfizetési kötelezettséget.
6/6 anonim válasza:
Rendszeresen megszakítással dugok 10 éve. Volt egy-két necces szitu, főleg lovagló pózban, mikor nem én irányítok, hogy az első spricc majdnem bement. Ezt leszámítva mindig bőven időben kitudom húzni, sosem volt gond. Jobban is szeretem, mint punciba élvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!