Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elmondjátok őszintén a barátnőtöknek ha hatalmas vaginája van, hogy akkora mint egy Belindek Koffer? Vagy ugyanezt a seggükről?
Rossz helyre írtad a kulcsszavakat.
Nem tudom, milyen az a hatalmas vagina.
Akinek meg nagy a segge, az tudja magáról.
Csak akkor, ha kérdezné,mert a kérdés feltevésével ő az, akinek vállalnia KELL annak kockázatát, ha -őszinte és kultúrált, ám -nem tetsző választ kap.
Amúgy meg felesleges ócsárolásnak élné meg a legtöbb ember (én is, hasonló dolgokban). Méghozzá teljesen érthetően. Szóval amúgy nem mondanám. Minek is tenném? Értelme semmi. Sokat nem tudna csinálni a dologgal.
Igazán nem akarom bántani ezzel a nőket. Mindig is volt, illetve van barátnőm. Csak unom már ezt az állandó kis farkú férfi kérdést. Noha 14 centis a
büszkeségem ennek ellenére soha nem kaptam rá kritikát. Úgy vagyok vele hogy egy ujjammal, pontosabban ujjpercemmel és a nyelvemmel ki tudok elégíteni egy nőt! Akkor a farkam akár nem is szükséges. Egy barátnőm volt aki mindig igényelte a behatolást és pont neki volt hatalmas tág puncija. Én sem mondtam neki hogy nagy, de ő sem panaszkodott rám hogy kicsi a vonóm.
Bátorság srácok. Kis vonóval is lehet nagy zajt csapni.
Én is egyetértek a válaszadók legtöbbjével, és úgy gondolom hogy annak hiányzik egy nagy farok akinek tág a hüvelye. Az viszont unalmas hogy a csajok ezt úgy állítják be, hogy nekik egy 15 centis farok gyerek méret. Az az átlagos méret, attól van Kisebb, nagyobb. Sok nő mondta már nekem hogy nem szereti a nagyot mert fájdalmat okoz neki. A nagy teremmel rendelkező csajok keressenek maguknak nagyfarkú legényeket, ne itt cseszegessék a normál mérete megáldott legényeket. Nekem nincs ezzel gondom, de bennük nem kellene kisebbségi érzést kiváltani. Ebben a világban van anélkül is elég sok stressz. Azt is el tudom képzelni hogy a nagy farok után ácsingózó nők Legtöbbje sajnos még soha nem elég ült ki, és azt a picike kéjérzetet szeretnék megnagyobbítani amit a behatolás kor éreznek.
És ne feledjétek az sem hogy itt a hülye kérdések és hülye válaszok legtöbbje trolloktól tini hülyegyerekektől származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!