Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elmondjátok őszintén a barátnőtöknek ha hatalmas vaginája van, hogy akkora mint egy Belindek Koffer? Vagy ugyanezt a seggükről?
Hogy félreértés ne essék én nagy tisztelője vagyok a női nemnek! /Ettől jobban csak a női igent tisztelem jobban/ A gond az hogy a nők mindig bele csúsznak egy megoldhatatlan problémába, mert a férfiak figyelmetlenek, tapasztalatlanok, tapintatlanok, durvák, és így tovább. Szerény kis népünk szexuális kultúrája a béka feneke alatt van. Valahol úgy gondolom az egész világ így van ezzel.
Mindkét nem képviselői nehezen fogadják el a kritikát ha az az ágybeli teljesítményről képességről szól. Soha nem látni olyan hozzászólást, ami az elhízott, egészségtelen súlyba került hölgyekről szólna, mindig csak a kis farkú férfiak a témák. Hiszem hogy a legtöbb ilyen irányú hozzászólás trollok tól származik, nem segítőkész emberektől. Dehát ez a gyakori!
Köszönöm, a +- hozzászólásokat!
A gyakorin sajnos nem lehet semmit komolyan venni, mert rengeteg a troll. De remélem hogy egyszer majd szebb lesz a világ, és az emberek egy ilyen "gyakori" helyre segítséget kérni, illetve kapni fognak járni!
Én el tudom képzelni azt is hogy a "nagyfakú" cikizést a nagyfarkú srácok írják, csaj álnév alatt, hogy megnyerjék maguknak a nőket! Pedig sok csajtól hallottam, hogy a naggyal nem volt jó.
Az is gond lehet hogy a "nagybottal" járók, túlságosan önteltek, és nem érdekli őket, hogy a lánynak jó-e? Ha élvezi a nagyot hurrá, ha nem , akkor így járt!
Ez egy jo hir! A szokimondo nyito kerdesbol is biztos voltam abba, hogy mar nem egyszer erzekeltetted nala, hogy tul nagynak talalod a feneket es tagnak a puncijat, igy mas csaj utan kell nezned akibe kiuritheted a szuksegleteidet. Mert ugy gondolom errol szolt ez a kapcsolat a reszedrol, nem pedig az erzelmekrol.
Egyenesen ugy allitottad be magadat mint a szenvedo felet... Ha ennyire nem tudtal napirendre terni a dolog felett es/vagy kezelni azt, akkor miert nem neztel mas lukat amit hasznalhatsz erre, es ami sokkal jobban tetszik? Kenyelmesebb azt kritizalni akivel vagy, mint olyat keresni aki valoban a te izlesed? Nem hinnem, hogy jo irany lenne az, ha valaki ilyen forman akarja megvaltoztatni a masikat.
Amugy kosz az uj infokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!