Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, láttátok már hármasban, ahogy a barátnőtöket, vagy a feleségeteket egy hatalmas méretű pasi szexelte meg?
Hogy találtatok nagyméretű beszállót?
Milyen méretű volt a pasi, hosszra-vastagságra és nektek mekkora?
Mit szólt a párotok, mennyire élvete?
Hány kört volt, hányszor élveztetek el?
Lehet hogy egy 13 centis jobban elbánik vele (értsd : hosszabb ideig bírja, jól nyomja, több pozban) mint egy 20 centis akinél 10 perc az egész, és csak kutyában és nulla odaadás...
Érted?
Na wazze, fényképes 10 oldalas beszámolót nem vársz hozzá? :D
Rendszeresen látom swingerben hogy a feleséget a férjnél nagyobb méretű ... teszi a beszálló a "dolgát" utána tojnak a fejére hiába megy oda utána pincsizni elérhetőségért meg hogy klubbon kívül is szeretne találkozni velük.
Nem láttam, de elmesélte, hogy nagyon megijedt a kb. 25 centis szerszámtól, de aztán nem volt gond,nagyon élvezte.
A szomszéd nyaralóból jött át, én nem voltam akkor még ott, másnap érkeztem. Az enyém 16cm-es. Több alkalom nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!