Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar huszonéves fehér bőrű lányok, ti lefeküdnétek cigány pasival?
#12: mert fiatal kistini voltam, hülye, hiszékeny… és rohadtul nem láttam reálisan a dolgokat. Így is mikor szakítottam vele, volt, hogy rendőrséggel kellett befenyegetni. Esténként részegen oda járt a lépcsőházajtóba sírni meg kiabálni, hol lekurvázott, hogy pedig azért kiabált, hogy mennyire szeret…
#8 voltam.
Legelső párom félcigány volt. Normális család, az apja szigorúbban volt nevelve mint sok parasztgyerek. Természetesen tiszták és igényesek voltak, dolgosak. 4 évig voltunk együtt.
Mostani páromnak nincs cigány felmenője, pedig szintén picit barnább a bőre. Rokonom is van ilyen.
Nem vagyok raszista. Amíg jó környezetben nevelték és normális a csalàd, addig lehet sárga vagy hupilila is. A lényeg, hogy az értékrendünk egyezzen.
Tuti nem!
Utána nem kellenék a Magyaroknak ha kiderülne.
De amúgy sem.
Van egy ismerősöm ő volt cigány pasival.
Meg is van a véleménye sokmindenkinek róla... 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!