Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves pasik! Nektek mennyi a felső korhatár, ameddig még lefeküdnétek valakivel ha amúgy jól néz ki?
Figyelt kérdés
Tehát ha amúgy jól néz ki valaki, akkor hány éves korig vállalnátok be, és mennyi lenne ami már túl sok? Pl. egy Sofia Vergara vagy egy Gwen Stefani még oké lenne?2023. jún. 25. 01:08
2/6 anonim válasza:
Nincs ilyen pontos korhatár. Attól függ, hogy néz ki, hogy viselkedik, mennyire jön be. Én is kb 40-et mondanék mint az 1-es, de lehet, hogy valaki 45 évesen is szuper. Azért 50-est más lehet, hogy nem vállalnék.
3/6 anonim válasza:
idősebb nőkre bukok 21 vagyok de egy 35-40 est beadnek
4/6 anonim válasza:
Én 25 vagyok és simán 50-55 evést is, ha jól néz ki (ismerek is ilyet).
5/6 anonim válasza:
Én szexeltem nem rég egy 51 éves nővel.
6/6 anonim válasza:
35-40 simán belefér, főleg hogy pont egy 36 évessel volt eddig az egyik legjobb. 27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!