Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kinek mekkora a mellméretéhez arányosan a mellbimbója és milyen színű?
#14 ne idegesíts fel, a gyakorin tartasz közvéleménykutatást, ennyi beteg troll között?
Ha aggódsz a melleid egészsége miatt, akkor irány a nőgyógyász. Egyébként meg: büszkén viselni, és mellbedobás, ha fiú van a láthatáron!!! Mi férfiak (nem ovis kisfiúk! Férfiak!) azt szeretjük, ha a mell tulajdonosa büszke rájuk és értékeli a kényeztetésüket. Más funkciója nincs a mellnek a szexben, ezt a funkciót pedig bármilyen méretű, alakú és színű mell tökéletesen betölti. Még annyi funkciója sincs a mellméretnek, mint a végtelenségig közhely farokméretnek.
Ez így van.
Pont ma volt a TV2- n, hogy micsoda egészség károsító hatása van pl a szilikonnak.
Egy nő 10 év után kivetette, mert minden baja volt.
Kivették, és kb 1 hét alatt teljesen meggyógyult mindenből.
Egy igazi természetes női mellnél nincs szebb dolog, akárhogy is néz ki. Sőt. Sokszor pont azért szexi és izgató, mert nem tökéletes.
A nők annyira kishitűek ezen a téren, hogy borzasztó.
#14 15%??
Tizenöt százalék? Az mennyi is?
Az annyi, mint csak a magyarországi férfiak közül több mint 700 ezer.
Félmilliónál is több férfi ebben az országban tökéletesnek találja a melleidet.
Mondd, mégis mennyi férfit szeretnél?
Ha az én farkam méretét a nők 15%-a teljesen rendben találja, az 700 ezer nő. Ha a 700 ezer a 15%-ának olyan melle van, ami engem beindít, az annyi mint kb. 100 ezer nő. 100 ezer potenciális kapcsolat, ahol a pasas farka tökéletesen megfelel a nőnek, ÉS a nő melle tökéletesen megfelel a pasasnak.
Még ha a nők 85%-ának nem is lenne tökéletes a farkam, kit érdekel? A 15%-ot se tudom mindet ágyba vinni 18 éves koromtól nyugdíjba vonulásomig!
Ne azokra a férfiakra koncentrálj, akiknek nem te vagy a szépségideál, hanem azokra, akik bármikor megdöntenének téged, már csak a melleid okán is! Olyan sokan vannak, hogy nem is bírsz velük.
Szerintem cici vita lezárva. Egy a lényeg.
Mindenkinek a párja kell, hogy elfogadja a ciciket, mindenki más véleménye nem igazán számít.
Az én cicim is borzasztóan lelóg teljesen a derekamig, de ha otthon leveszem a melltartót, a páromnak már attól orgazmusa lessz, hogy meglátja őket.
Ez a lényeg, mindegy hogy mások mit mondanak.
Semmit, mert más nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!