Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosnál nagyobb mellű lányok, nők! Nektek mennyire okoz hátrányt a mellméretetek?
75 D vagyok
A hátam nekem is fáj. Illetve mivel konzervatív a család, így oda kell figyelnem, hogy milyen ruhát veszek fel egy családi összejövetelre.
Persze sok előnye is van...
Hát nyilván előny abban, hogy sok pasi ezt szereti és sokat dob külsőleg. Tapasztalom is. Pasizásnál nagy előny.
De néha zavaró már a túlzott figyelem. Már tini koromban nagyon hamar megnőtt, kicsit már a lány öltözőben is szégyelltem, mert téma volt az osztályban. Nagyon nem mindegy a helyes melltartó méret kiválasztása, öltözködésnél figyelni kell erre stb.
Sportnál még sportmelltartóval is azért elég nehéz "lefixálni", nyáron eléggé meg tud izzadni a cicim alatt, nem annyira kellemes. Hátfájdalom valóban előfordul, de hason fekve olvasgatni sem a legkényelmesebb dolog. Illetve most nagyon szép és feszes még, de törvényszerű, hogy a gravitáció és az öregedés előbb-utóbb utoléri majd és előbb lesz lógósabb mint egy kisebb cici :(
Gyors gyaloglas, futàs, es nekem a gugolásnál is hátrány, továbbá hátfájdalom, és nem tudok hason aludni.
Elönye az öltözködésnél jön ki, és arra nyitott csajok is meg szokták dícsérni. A tapintatlan bámulás meg bunkóság.
Ja, hogy szexualitás kategória...
Ha lenne egy olyan választási lehetőség, hogy "fajfenntartás", már érdemibb választ adtam volna.
A gyermeknevelésnek még valamilyen formában van értelme.
Mindenféle maszatolást nagyon utálok. (Szerettem volna apácának elmenni és szünet nélkül bánom, hogy nem sikerült időben...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!