Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
75D vagyok, eddig még soha
Bár ez nem kicsi
A kicsi miatt nem... mert 8-9 éves korom óta nem az...
16 éves koromra elértem a 70/F-es méretet, ami azóta nem lett kisebb.
Ellentétben a zaklatás részével: elég durva és megalázó mértékben éltem át fiatal tinédzserként, mert máshogy néztem ki, mint a kortársaim.
Nem-nem r*biskedtem, épp ellenkezőleg. Az évfolyamomban én voltam a legkorábban érő lány, - ez nem büszkeség, többek között ekkor még túlsúlyos is voltam, évekkel később derült ki, hogy mindez azért volt, mert genetikailag inzulinrezisztens vagyok, köszönhetően a nagymamám összes családtagjának. 😐
Azóta lefogytam, nagyon durva diétán vagyok napi szinten, amitől a legtöbb ember szó szerint ufónak kezel, - de ez az egyetlen módja annak, hogy egészséges és vékony maradjak, és köszönöm, jól vagyok azóta.
Visszatérve a tinédzserkori zaklatásokra: én még SOHA nem hallottam volna, hogy bárkit cikiztek volna a kisebb mellük miatt. Épp ellenkezőleg: a környezetemben mindenki őket irigyelte, hogy bármilyen ruhát fel tudnak venni, könnyen öltöztethetőek - ugyanis az én esetemben a pánt nélküli vagy vékony pántos, a mell alatt szabott, és egyenesebb fazonú dolgok örökre felejtősek maradnak, hiába lenne köztük olyan, ami tetszik.
Ellentétben én NAPI SZINTEN megkaptam anno a tehén jelzőt, és a mai napig, még lefogyva is rühellem azokat a portréfotókat, amik pont a mellem végéig érnek, mert ott a legvastagabb az egész testem, és kövérnek mutat ez a helyzet, holott már egyáltalán nem vagyok az.
Engem "cikiztek".
75/A melleim vannak, tegat tényleg nem nagy, én imádom őket. A páromnak is nagyon tetszenek.
DE!
Van egy srác az osztályban aki előszeretettel mondogatja a kismellű lányoknak ha úgy jön ki, hogy "mi az a két szúnyogcsípés a mellkasodon?"
Amikor jártam vele (mer' hogy exem) nem ilyen volt, de azóta egy bunkó f@sz.
Engem a nagy mellméret miatt cikiznek az osztálytársaim.. Most megyek majd 10.be és pl tesi órán hiába nem akarom azért futás közben mozog, vagy ha épp hideg van tesiórán én csak egy sportmelltartóban vagyok és a mellbimbóm bekeményedik akkor azért..
Vagy hogy ha magam elé nézek, nem látom a cipőm a melleimtől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!