Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire élvezitek a mell és mellbimbó izgatását? Mekkora a mellméretetek?
Elsőre talán furcsa kérdés. Két dologra vagyok kíváncsi:
Egyrészt, hogy általában milyen arányban élvezik a nők a mellek és mellbimbók kényeztetését (akár szex, akár maszti közben).
Másrészt azt lehet hallani, hogy a kisebb mellű nők szégyellősebbek, így talán kevésbé igénylik vagy élvezik ezt a fajta kényeztetést.
Ezeket szeretném kideríteni.
Szia! Én masztinál mindig először a bimbóimat simogatom. Ha valaki szex előtt/közben finoman csinálja akkor kellemes. Persze van olyan szitu, amikor durvábban is jó érzés.
19/L
Nem kérek privátot fiúk, sem szexuális ajánlatot, se nem ismerkedem!
Le lehet rólam szállni!!!
Senki farkára nem vagyok kíváncsi de képet sem kaptok a mellemről!!!
Kapjátok b3!!!
5-ös voltam
Nekem általában semleges, de ha nagyon be vagyok indulva akkor kb orgazmus közeli érzést is tud okozni. Nagyon fura :D
Néha olyan is van h nem vagyok extrán beindulva és mégis nagyon érzékenyek...szóval nem tudom, hogy ez mitől függhet, lehet a ciklustól is...
A kosár
Az enyem 95D es ha magamnak csinalom, az jo erzes. Amikor a parom(igen van parom, szoval ne kuldj uzenetet!) izgatja vagy epp a nemiszervevel a melleim kozott intezkedik ott inkabb a tudat az izgato, hogy epp mit is csinal es hogyan. :)
27 N
Az én mellem 95D-s.
Én magamnak sosem szoktam izgatni maszti közben, mert akkor olyan semleges, de ha a barátom csinálja, akkor jó érzés. :)
18L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!