Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cikiztek már titeket a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikiztek már titeket a kis mellméretetek miatt?

Figyelt kérdés

2020. aug. 18. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
85/G mellméretem van, pont azert cikiztek, hogy milyen nagyok. Szerencsére felnőttem, ez már több mint 10 éve volt. Ma manapság max. jobban megbámulnak.
2020. aug. 18. 17:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Párom szokott poénból időnként. Egyszer rámutatott egy Mizo-s Flat White kávéra és azt mondta, hogy "ez te vagy". :D De én is szoktam piszkálni őt néha. Nem vesszük olyan komolyan ezeket, na meg úgysem olyan dolgok ezek, amiken tudnánk változtatni... :) Így szeretjük egymást.

Biztosan cikizett miatta már más is, meg amúgy is tudom, hogy nagyon lapos vagyok, de ez vaaan... (75/B)

2020. aug. 18. 20:12
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a 75B-t “nagyon laposnak” beállítani enyhe túlzás. Nem gigászi méret persze, de a nagyon kicsitől irtó messze van, a B és a C kosár az átlagos méret. Az A, pláne AA kosarasok mit mondjanak, ha a B már a “nagyon lapos” kategória? :)

Egyébként engem nem cikiztek szerencsére, de egyszer, életem első munkahelyén mélyen megaláztak. Egyenruhát próbáltam, méretet vettek, a idősebb nőci odaadta a blézert, ami sajnos összegombolva tényleg nem állt jól, de az, ahogy rángatta rajtam, aztán jóóó hangosan telefonált valahova, hogy “te itt van az új hölgy, hát a legkisebb méret is bazi nagy rá mellben, két alma beférne még oda, hát most mit csináljak? Van 32-es? Bár az meg a hasára lesz szűk” monológja...Utána pedig megjegyezte, hogy “hát elég széles a hátad is ahhoz képest, hogy a melled milyen kicsi, de nem tudok veled mit kezdeni, megkapod a legkisebb méretet, ez van csak, remélem, a hasadon azért be bírod majd gombolni”. Soha nem bántak még így velem olyan miatt, amiről nem tehetek. Gratulálok...A grátisz, hogy a méretem XS-S, a hátam 70-es, és C kosaras mellem van...Én kérek elnézést, nem tudtam, hogy D alatt nem lett volna szabad jelentkezni. Az öregasszonynak is maximum akkora volt, mint nekem, talán még kisebb is. Ja és soha semmilyen másik ugyanolyan méretű blézernél nem volt ilyen problémám persze, pedig egyébként problémás alkatom van, extra alacsony vagyok, mégis mindegyik teljesen jól állt mellben. Kivéve ezt az egyet.

2020. aug. 20. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem cikiztek az osztálytársaim, de hülyékkel nem foglalkozok.

Nem értem, hogy mit lehet egy olyan tulajdonságon csúfolódni, amiről nem is tehet senki.

(65/A méret, 17/L )

2020. nov. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!