Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe lehet az hogy a többi nőnek szülés után megnő a mellmérete, a feleségemé meg lecsökken?
Mármint kisebb méretű melltartót hord, mint szülés előtt? Vagy terhesség alatt megnőtt, most meg kisebb lett és az zavar, hogy megint ugyanolyan méretű, mint volt?
Mellesleg a C kosár is igencsak jó méret;)
A válasz meg valószínűleg az, hogy minden ember más. Nem is mindenkinek lesznek hatalmas tőgyei terhesség alatt. Meg vannak akiknek a szoptatás után elég formátlan lesz a melle sajnos. Ez amit nem túl tapintatosan tejes zacskónak titulálnak. Teljesen ember függő meg genetika az egész. Nem tudom miért vagy fennakadva ilyenen. Mellesleg más nőknek lógós lapos melle lesz a szoptatás után. Örülj, ha a te feleséged ezt megúszta. Egy nehéz és csodálatos időszakon ment keresztül a feleséged, a testét feláldozta, hogy a te gyermeked megszülje. Nem is értem miért a mellméreten pörögsz mikor lett egy édes kisbabád Tőle
Ezt dobta a gép.
Peches vagy.
Viszont van egy cuki kisbabátok!
#6: ha jó barát viszonyban van ak, egy ilyen poén elmegy, viszont ha tényleg csak egy régi osztálytárs, akkor az a nő egy rosszindulatú irigy nyomorék. Valószínűleg mindig féltékeny volt a feleségedre, önbizalomhiánya van a mellmérete miatt, emiatt másokat akar cinkelni és kárörvendezik. Szánalmas az ilyen.
Téged meg miért érdekel ki mit mond a feleséged mellére? Sőt igazából neked kellett volna visszaszólni annak a nőnek, letörni a szarvát, hogy bevédd a párod. Felteszem ez nem történt meg.
Melleslegnem gondoltad hogy megváltozik szülés után a párod teste? Akkor minek akartál gyereket, ha ezek ennyire zavarnak?:D te vagy az a férj, aki még a párja súlyát is szóvá teszi, meg sír hogy elhagyta magát a párja a szülés után...
Igazi főnyeremény férj lehetsz a megnyilvánulásaid alapján
7
Feltettem egy kérdést, mert elgondolkodtatott.
Te meg azt hiszed mindjárt mint pszihologusi diplomával rendelkező elkezdesz Csernus Imrét játszani.
Pont leszarom hogy neked mi nem tetszik, meg hogy mi a véleményed, senki nem mondta hogy engem elemez ki.
Ha a kérdésre nem tudsz válaszólni, ne válaszolj csak menj tovább, köszi!
Süt rólad még az intelligencia is az empátia és odaadás mellett.
Melleseg honnan tudod, hogy nem pszichológus vagyok?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!