Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe lehet az hogy a többi nőnek szülés után megnő a mellmérete, a feleségemé meg lecsökken?
9
Az hogy mi süt rólam, az legyen az én gondom, a tied meg az hogy a kérdésre értelmes választ írsz.
Mert te annyira vagy pszihológus, mint a sok faces doki akik már mindjárt meg is műtenek facen keresztűl.
Értem:) bizonyára ebben is igazad van, mint amúgy minden másban. Tökéletes férj vagy, tévedtem.
További szép estét!
Na, ezért mondom azt, hogy a szülés a legnagyobb kockázat a világon.
Mindig utólag derül ki, hogy a férj egy nagy gyökér, avagy nem egy nagy gyökér.
És nem értik a férfiak, hogy miért fél sok nő a szüléstől.
9 hónapon át lassan megy tönkre a testünk, majd a szüléskor konkrétan reped csont, életet adunk egy EMBERNEK. Aztán szoptatjuk, sebes lesz a mellbimbónk, szeretjük, gondoskodunk a babáról.
Férj meg: figyuuu kisebb lett a melled....
Én a feltett kérdést nem látom akkora problémának, mint ahogyan azt egyes "ősanyák" kezelik.
Kíváncsi rá, megkérdezte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!